Nyt fra Storkreds Nordsjælland - Bæredygtig Socialpolitik, Opstillingsmøde, 5G-vision

Kære medlemmer :cherry_blossom:

På grund af nye restriktioner mht Corona afholdes vores arrangement om en bæredygtig socialpolitik digitalt. Datoen er den 11. november og tidspunktet kl 18:30 til 21:00. Du skal tilmelde dig via storkreds.nordsjaelland@alternativet.dk, så vi har din mailadresse, og kan sende dig et link.

Opstillingsmødet for valg af kandidater til Regionsrådet finder sted lørdag den 16. januar 2021 kl 13:30 digitalt. Hvis du er interesseret i at kandidere, kan du blive både informeret og inspireret på et møde den 10. december kl 19 i København. Læs mere via linket herunder:

Hvis du tænker, at en plads i Folketinget eller i et byråd er mere interessant, skal du skrive til storkreds.nordsjaelland@alternativet.dk, så vil du blive kontaktet af Kandidatudvalget eller din kommuneforening.

På det næste møde i Politisk Forum - fredag den 30. oktober - skal vi tage stilling til et forslag til en vision om 5G. Forslaget har været på dagsordenen tidligere, men blev sat på pause. Det er nu revideret, og du har måske allerede set det på Dialog. Imidlertid er du velkommen til også at sende dine kommentarer til storkreds.nordsjaelland@alternativet dk

5GVision.pdf (193.3 KB)

Vi ses :slight_smile:

Kærlig hilsen
Bina Seff :green_heart:
Forperson