Nyt fra Rådhuset #1


Sæt dit præg på Københavns byudvikling og grønne omstilling

Hvad er vigtigt at fokusere på for at skabe fremtidens København? Det kan du være med til at bestemme på søndag.

En ny valgperiode er nemlig begyndt i København, og der skal indsættes medlemmer og suppleanter i alle lokaludvalgene (LU). Det er fire spændende og vigtige år, fordi København har i den grad brug for en ny retning!
Derfor skal vi lægge en strategi for samarbejde og fokuspunkter for Alternativets arbejde med byudvikling og grøn omstilling i Teknik- og Miljøudvalget, ligesom vi skal lave et godt fundament for den lokale indflydelse i LU.
Du er derfor inviteret til informations- og strategimøde i morgen søndag d. 30 januar kl. 11-14.30 på Rådhuset i Udvalgslokale D.

Find begivenheden her på AlleOs eller Facebook.

Nyt fra Rådhuset

Alternativets to medlemmer af Borgerrepræsentationen i København er så småt ved at falde på plads i hhv. Teknik- og Miljøudvalget og Beskæftigelses- og Integrationsudvalget.

Christina Olumeko, der repræsenterer Alternativet i Teknik- og Miljøudvalget, fortæller, at hun har en dialog med de andre partier om en revision af kommunens indkøbspolitik, der skal være meget mere bæredygtig, ligesom at kommunens solcelleplan også snart skal forbedres. Christina vil gerne bruge jer medlemmer aktivt i Alternativets politikudvikling på Rådhuset, og I vil derfor løbende blive inviteret til møder, hvor I kan være med til at udvikle Alternativets politiske forslag til Borgerrepræsentationen.

Systemforandrende hilsner fra
image