Nyt fra lokalforeningen

Kære Alternativister i Lyngby-Taarbæk

Velkomstmøde
I tirsdags havde vi velkomstmøde i Frivilligcenteret. Det var rigtig hyggeligt, og vores velkomstudvalg bestående af Mariann og Marianne havde sørget for bobler og jordbær -økologiske selvfølgelig! De gav en rigtig god introduktion til Alternativets manifest og den alternative tilgang til politikudvikling igennem POLAer. Derudover var der god tid til at lære hinanden at kende og få en snak om arbejdet i lokalforeningen.

Sådan kommer du i kontakt med lokalforeningen
I forbindelse med velkomstmødet kom det også på tale, hvordan man kommer i kontakt med lokalforeningen. Det gør man først og fremmest på vores mail:
lyngby.taarbaek@alternativet.dk, og email er også vores primære måde at kontakte dig på. Derudover har vi en gruppe på Facebook, og så kan I finde alle vores opslag såsom dette og tidligere nyhedsbreve samt politiske oplæg på dialog.

Næste åbne bestyrelsesmøde
På onsdag 29. juni kl. 16:00 holder vi åbent bestyrelsesmøde hos vores næstforperson Jarl på Birkholmsvej 3, 2800 Lyngby. Vi skal blandt andet have vedtaget en arbejdsplan for, hvordan vi bliver klar til kommunalvalget i 2017. Vi håber på godt vejr, så det er muligt at smide lidt mad på grillen i løbet af aftenen. Så hvis du har tænkt dig at deltage, så tag noget mad med til grillen og meld gerne din ankomst på forhånd.

Kommende aktiviteter
29. juni kl. 16:00: Åbent bestyrelsesmøde
3. august kl. 17:00: Planlægningsmøde til kommende POLA
20. august kl. 11:00-15:00: POLA om “Grøn udvikling i Lyngby-Taarbæk”

Med venlig hilsen
Mette Bjerg Mortensen
forperson i Lyngby-Taarbæk