Nyt fra lokalforeningen Lyngby-Taarbæk

Kære Alternativister i Lyngby-Taarbæk

Åbent møde
På onsdag d. 8/6 er der åbent bestyrelsesmøde i lokalforeningen. Du finder dagsordenen vedhæftet sammen med referatet fra sidste møde. Det er også kommet med i seneste udgave af Det Grønne Område. Vi blev en smule overraskede over at have inviteret hele kommunen, men håber selvfølgelig der dukker en masse nysgerrige og interesserede sjæle op. Afhængigt af de fremmødte kan det godt være at vi rykker lidt på nogle emner og giver mere plads til spørgsmål og debat. Vel mødt!
2016-06-08Dagsorden.pdf (110.0 KB)
2016-05-10 Referat.pdf (364.8 KB)

Velkomstmøde
Vi holder velkomstmøde den 21. juni kl. 19.00 i Frivilligcenteret på Rustenborgvej 2A. Du skulle gerne have modtaget en invitation allerede, men du kan altid finde den igen på dialog.

POLA om grøn udvikling i Lyngby-Taarbæk
I artiklen fra DGO kan i også læse at vi vil arbejde for sorte tal på bundlinjen. Og det vil vi helt sikkert - altså på alle tre bundlinjer, den grønne, den sociale og den økonomiske. Vejen derhen den håber vi du vil være med til at finde!
Lyngby-Taarbæks første POLA kommer derfor til at handle om grøn udvikling i Lyngby-Taarbæk. Så sæt kryds i kalenderen lørdag d. 20. august kl. 11-15. Du vil modtage en invitation med flere detaljer så snart vi selv kender til dem. Alternativt kan du møde op på onsdag og være med til at udvikle selve POLAen.

Møde med de Radikale
Hvis der er nogen af jer der har fulgt med i referaterne, så har i måske bemærket at de radikale har bedt om at mødes med os. Hvad de præcis vil snakke om vides ikke, men en af deres kandidater går i hvert fald ind for en mere ambitiøs klimapolitik i kommunen. Og det lyder da spændende!

Ledig post - Repræsentant for Å som Bevægelse
Har du lyst til at sikre at Alternativet i Lyngby-Taarbæk er mere end en lokalpolitisk afdeling? Så har du muligheden nu. Vi mangler nemlig mindst en frisk borger der har lyst til at arbejde med aktivisme og udvikling af Alternativet som bevægelse. Du kommer til at arbejde sammen med lignende repræsentanter fra resten af storkredsen. Et eksempel på det arbejde der laves er omegnens Grundlovsdagsarrangement, men det er er stort set kun din fantasi og vores fælles værdier der sætter grænser.

Glade Sommerhilsner
Mette Bjerg Mortensen - forperson i lokalforeningen

1 Synes om