Nyt fra Lokalforening Helsingør - Alternativet

Kære medlemmer af Alternativets lokalforening i Helsingør

Vi håber, at I alle har det godt og har nydt sommeren. Her får I en lille opdatering fra bestyrelsen samt et par datoer for kommende møder i lokalforeningen og storkredsen.

Omkonstituering af bestyrelsen

Bestyrelsen har omkonstitueret sig, således at Helene Liliendahl Brydensholt nu er forperson mens Bina Seff er blevet næstforperson. Bina er gået ind i storkredsens kandidatudvalg, og er stadigvæk forperson for Storkreds Nordsjælland. Ditte er stadig kasserer.

Kom til åbent bestyrelsesmøde tirsdag d. 8. september kl. 17.30

Bestyrelsen holder møde på tirsdag, og du er, som altid, meget velkommen til at deltage. Vi har mange spændende punkter på dagsordenen. Hvis du gerne vil deltage, så meld dig meget gerne til eventet, så vi ved, hvor mange vi skal sørge for aftensmad til. Meld dig til her.

Årsmøde og valgoptakt i Hillerød d. 12. september

Hvis du går og overvejer at stille op til kommunal- eller regionsvalget næste år, kan du den 12. september blive klogere på, hvad det vil sige at være folkevalgt for Alternativet i kommunalbestyrelsen, regionsrådet og folketinget. Storkreds Nordsjællands årsmøde er nemlig slået sammen med en valgoptakt, hvor du bl.a. kan møde Christian Poll, som er tidligere folketingsmedlem for Å. Se og tilmeld dig eventet her.

Vi håber forresten at se nogle af jer til landsmødet d. 26-27. september. Samkørsel kan arrangeres på denne Facebook-side: https://www.facebook.com/groups/alternativet.samkoersel

De bedste hilsner

Bestyrelsen / Helene, Bina, Ditte og Morten