Nyt fra Københavns Omegns Storkreds – uge 3-17

Godt nytår til alle Alternativister i Københavns Omegn.

Vi sender lige et kort nyhedsbrev ud for at gøre opmærksom på nogle datoer, som i måske burde få i jeres kalender. Vi glæder os til at se jer!!!

Sundhedsforum lørdag den 21. januar

Kære Alternativister med særlig interesse for sundhedspolitik!

De seneste par måneder har vi, det midlertidige Sundhedsudvalg i region H, arbejdet på at kickstarte Alternativets sundhedsudvalg i region H. Det har vi gjort ved at nedsætte et midlertidigt udvalg bestående af sundhedsinteresserede og repræsentanter for kredsenes kandidatudvalg fra de 4 relevante storkredse: København, Københavns omegn, Nordsjælland og Bornholm.

Regionen skal desuden koordinere politikudviklingen med de 4 øvrige regioner samt partiets sundhedsordfører.

Mødet er åbent for alle.

Som i ved, er der ved kommunalvalget d. 21. november 2017 også valg til regionsrådene. Regionerne administrerer et stort milliardbudget på Sygehusene, de praktiserende læger, psykiatrien og meget andet.

Hvad skal der ske lørdag d. 21.januar 2017?

Vi har to formål med dagen. Vi skal oprette og få sparket gang i fire arbejdsgrupper som efterfølgende kan gå i gang med at udvikle og tale politik. I må allerede nu gerne tænke over i hvilken arbejdsgruppe I umiddelbart bedst ser jer selv. Derudover skal vi blandt de fremmødte på dagen, vælge medlemmerne til vores regionale sundhedsudvalg.

Tilmelding og program her: AlleOs // Alternativet

Invitation fra Albertslund – POLA onsdag den 25. januar

Vi skriver 2017 som jo bekendt også er kommunalvalgsår. Dermed er der også gang i den i alle de etablerede lokalforeninger som lige nu tæller - og det er fedt!

I Albertslund har de netop annonceret en POLA om fremtidens folkeskole som bliver et varmt emne over hele landet til kommunalvalget.

Derfor er du inviteret onsdag d. 25. januar kl. 18.30 i Alrummet/Musikteatret - Bibliotekstorvet 1-3, 2620 Albertslund.

Vi opfordrer til at minimum én fra din lokalforening tager af sted, da tiden er knap og viden er stor - for flere ved jo mere!

Du kan finde mere info her:

eller se mere her.

Sæt folkeskolen fri a5. v.2.4.pdf (385.7 KB)

Tilmelding behøves ikke.

Er du forhindret vil kommuneforeningen meget gerne modtage dine inputs på albertslund@alternativet.dk

Invitation til workshop om: ”Fremtidens forstad - Forstadens fremtid”

Kære lokalforeninger i Københavns Omegn.

Det er med stor glæde, at vi vil invitere Jer og Jeres medlemmer til workshop i Gladsaxe den 12. marts 2017. En workshop der handler om Fremtidens forstad - forstadens fremtid.

Vi kalder det en workshop men tænk det som en POLA, der ligger som en paraply henover det kommende politiske arbejde på mange planer.

  • Vi ser frem til en dag, hvor vi i fællesskab skaber et fundament for en stor del af den politik vi skal til at udføre lige om lidt i de enkelte byråd.
  • Vi ser frem til en dag, der vil styrke vores samarbejde yderligere.
  • Vi ser frem til at lære hinanden at kende på tværs af kommunegrænserne.

Vi har plads til 36 deltagere i skønne omgivelser på Højgård i Bagsværd, så tøv ikke med at sikre en plads.

Mange hilsner
Alternativet Gladsaxe / Mogens

Se vedhæftet mere her:

workshop invitation fremtidens forstad forstadens fremtid.pdf (524.2 KB)

KOS – Opstillingsmøde Folketingskandidater – 1. april 2017.

Kære medlemmer. Vi skal have valgt de sidste folketingskandidater til vores kandidat-team på 8 kandidater. Vi har valgt at fastlægge dette møde til den 1. april 2017. Så sæt et kryds i kalenderen allerede nu!!!

KOS – Årsmøde 2017 – 6. maj 2017.

Bestyrelsen i KOS har fastlagt datoen for det næste årsmøde til den 6. maj 2017. Så sæt et kryds i kalenderen og forbered dig allerede nu til en spændende workshopdag sammen med andre alternativister i Københavns Omegn.