Nyt fra bestyrelsen og BR-gruppen

Kære alle.
Vedhæftet er referat fra bestyrelsens seneste møde, hvor der bl.a. er gode økonomiske nyheder til bydelene, og beslutning om at ansætte en studentermedhjælper til kommunikationsopgaver. Læs meget mere om det i vedhæftede fil eller på dette link:
https://dialog.alternativet.dk/t/dokumenter-fra-alternativet-kobenhavn/3489

Vi vil som noget nyt give plads til et lille indlæg fra vores 6 folkevalgte borgerrepræsentanter. Her får du en lille hilsen og opdatering fra dem.

Kære medlemmer i København

Efter et imponerende og historisk kommunalvalg og efterfølgende lærerig opstart, har vi efterhånden fundet vores fødder i den daglige gang på rådhuset og i udvalgene.

Her gør vi vores allerbedste for at skabe en grøn og levende by i social, økonomisk og klimamæssig balance.

Tusinde tak for al den opbakning vi har modtaget. Før, under og efter valget.

De første par måneder har vi skulle finde vores fundament i en politisk dagligdag med høj intensitet og mange politiske sager. Store som små. Hvor de andre partier gennem mange år har oparbejdet en bestemt partikultur og har forholdt sig til de samme politiske spørgsmål gang på gang, skal vi finde ud af, hvordan vi gør netop alt dette. Det er udfordrende men også hamrende spændende.

Arbejds- og læsemængden er stor, og vi har løbende brug for sparring, viden og indsigt i de mange forskellige sager. Har du lyst til at være med, er du velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen eller direkte til ordførerne.

Vi skal nemlig løbende finde ud af, hvordan vi får skabt en tæt relation mellem Å-KBH og os politikere, så vores arbejde bliver nærværende for jer. Vi kommer forhåbentlig snarest på banen med initiativer, så vi kan give større indblik i, hvad vores dagligdag går med herinde.

Men en gang om måneden holder vi et orienterings- og dialogmøde mellem jer medlemmer og Å-gruppen på rådhuset.

Næste åbne møde er den 3. april kl. 17 i Landssekretariatet, Åbenrå 33, 1124 København. Her kan du høre mere om, hvordan du kan blive tilknyttet én af de syv baggrundsgrupper for de forskellige ordførere.

Hold jer endelig ikke tilbage med input og tips.

På vegne af den grønne gruppe på rådhuset

Niko Grünfeld, Kultur- og fritidsborgmester

Niko_grunfed_@kk.dk

Med de ord vil vi i bestyrelsen gerne ønsker jer alle en dejlig påske.
Grønne hilsener
Bestyrelsen i København

Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver.pdf (100.3 KB)
5. Bestyrelsesmøde - 21.marts.pdf (214.2 KB)