Nyt fra bestyrelsen i Allerød-Rudersdal

Kære medlemmer!
Så ser det ud til, at vi får sommer. I lørdags var der landsmøde og lige straks er der valg til Europaparlamentet. Mere om det nedenfor.

Kom og vær med til at debattere **“Det Gode Børneliv” *i en samtalesalon d.5/6 kl. 19 til 21 i Galleriet, Johan Manziusvej 7a i Birkerød.

I samtalesalonen tager vi udgangspunkt i de udfordringer, deltagerne ser, og gennem samtale, prøver vi at finde løsninger her og nu og i et længere perspektiv.

Alternativets eksterne ordfører på familieområdet, Nanna Høyrup Andersen deltager.

Ligeledes deltager formand for børne-og skoleudvalget i Rudersdal. Anne Christiansen, Lokallisten.
Vi har inviteret Bupls fællestillidsrepræsentanterfra Rudersdal og Allerød.

Vi forestiller os, at vi i hvert fald vil tale om oplevelsen af minimumsnormeringer i vuggestuer og børnehaver, rekruttering af pædagoger, efteruddannelse af pædagogiske assistenter, praktikanter fra eux uddannelse og mulighed for hjemmepasning. Men du kan have andre ønsker.

Tilmeld dig meget gerne her, AlleOs // Alternativet af hensyn til forplejning og anden forberedelse. Hvis du kender personer, der kunne være interesserede, må du meget gerne fortælle om begivenheden. Man behøver ikke være medlem af Alternativet, og man kan tilmelde sig samme sted.

Vi ønsker en livlig debat, der kan pege både på udfordringer og løsningen af dem.

Og så tilbage til EP valget.

D.30/5 er Petar Socevic i en debat på Mariehøjcenteret.

D.8/6, dagen før valget, er Alternativet repræsenteret med en bod til folkefesten i Holte Havn ved Vejle sø. Vores spidskandidat, Jan Kristoffersen, kan du møde mellem kl. 10 og 12, og både Karoline Lindegaard, Sofie Groth og Yurdal Cicek besøger festen og vores stand i løbet af dagen. Du kan følge med i begge begivenheder på Facebook og i dagspressen

Men inden da har vi en appel til dig. Vi er 4 i bestyrelsen, tre fa Rudersdal, Nicolaj Dam Nyholm, Gunver Larsen og Christa If Jensen, og en fra Allerød, Karen Stevnbak Andersen. Vi har brug for hjælp til det praktiske. Til at hænge plakater op d.18/5 eller snarest derefter, til at “fylde” d.30/5 på Mariehøj eller d.8/6 i Holte havn. D.8/5 er der også brug for folk til at stille pavillon op, dele flyers ud og tale med folk. Desværre er Christa alene om arrangementet d8/6. Så der er virkelig brug for hjælpere.

Hvis du kan være med til at hjælpe Nicolaj med at sætte plakater op i Rudersdal. Så ring til ham på 42928742 eller skriv til ham på zakibee@protonmail.com. Hvis du kan hjælpe Karen i Allerød, så ring 28806526 eller skriv på karenstevnbak@gmail.com

Hvis du vil hjælpe med opsætning af pavillon og andet praktisk, så kontakt Christa på 41160752 eller skriv på chifje@gmail.com. Det vil også glæde mig, hvis du bare kommer og hilser på og får en snak, når du alligevel er til folkefest ved Vejle Sø på bagsiden af Holte Station.

Det var alt for nu.

De bedste grønne hilsner på vegne af bestyrelsen i Allerød-Rudersdal,
Christa If Jensen

Ps. Nicolaj har fået nyt job, så han har trukket sit kandidatur til kommunalvalget. Mere om det en anden gang.