Nyt fra Alternativet København

Kære medlemmer i Alternativet København.
Her er lidt nyt fra kommuneforening.

Ekstraordinært årsmøde - kommunalvalgsprocesser
I lørdags afholdte vi ekstraordinært årsmøde omkring retnigslinjer og processer for kommunalvalget. Omkring 35 fremmødte stemte alle bestyrelsens forslag enstemmigt igennem. I referatet kan I læse mere, og se nogle af de mange fine bemærkninger og gode diskussioner der var.
Vi er meget glade for at have lagt de organisatoriske skinner til det kommende udvalg, og skabt nogle gode og klare rammer.
I det nye år arbejder vi videre med processen, og det betyder bl.a. at vi nedsætter frivilliggrupper, bliver mere konkrete omkring retningslinjerne og starter et aspirantforløb op for potentielle kandidater.
Vi glæder os, MEN vi kan ikke gøre det alene. Vi har brug mange frivillige hænder, så vi kan vinde valget i København.
Referatet kan læses her:
Ekstraordinært årsmøde 30.11.19 - Referat.pdf (100.0 KB)

Julefrokost d. 17/12
Den 17.12 kl. 17-19.30 afholder Alternativet København julefrokost, hvor vi byder på lækker vegansk mad, drikke og gode indslag. Vi får blandt andet repræsentanter fra Borgerrepræsentationen forbi, for at fortælle om det seneste års arbejde. Derudover kommer Rasmus Nordqvist forbi for at fortælle om arbejdet på Christiansborg, og en status over Alternativet siden Folketingsvalget.
Tilmelding skal ske her - senest d. 10/12. Det er gratis at deltage og spise med.
https://alleos.alternativet.dk/events/view/4004

Årsmøde d. 1/2
Vi afholder ordinært årsmøde d. 1/2. Lokation og nærmere info kommer. Sæt gerne X i kalenderen allerede nu - du kan regne med, at vi afholder det formiddag/tidlig eftermiddag. Overvej meget gerne at stille op til bestyrelsen. Det kommende bestyrelsesår kommer bl.a. til at dreje sig om det organisatoriske kommunalvalgsarbejdet.

Referat fra det seneste bestyrelsesmøde kan ses her:
referat_bestyrelsesmøde_11.pdf (190.6 KB)

Vores øvrige arrangementer kan du følge med i på kalender https://alleos.alternativet.dk/events
Her kan du bl.a. læse mere om tirsdagsmødet imorgen med lokaludvalgsmedlemmerne og borgerrrepræsentanterne og et arrangement om brugen af Å’s digitale værktøjer.

Kh
Bestyrelsen i Alternativet København.