Nyt fra Alternativet Holstebro

Kære medlem af Alternativet i Holstebro :green_heart:

Selvom at du ikke så ofte hører fra os (din lokalforening), så er vi meget taknemmelige for at have dig som medlem. Med dit medlemskab er du med til at bakke op om Alternativet og det betyder meget for os. Du har været med til, at sørge for at valget blev et klimavalg og at finansloven fik et aftryk af Å. Stort tak!

Vi har nu stiftet forening i Holstebro og derfor vil vi gerne høre om du har lyst til at hilse på os, deltage i bestyrelsesarbejde, aktivisme eller andet. Vi er stadig ved at få fodfæste og er ved at finde ud af, hvilke aktiviteter vi skal lave, så har du en idé som du synes kunne være interessant for Alternativet i Holstebro må du meget gerne dele den med os. For så kan vi skabe noget sammen eller hjælpe dig med at sætte det på benene.

I morgen den 4. december holder vi i Holstebro åbent bestyrelsesmøde, så alle er velkomne til at høre mere om, hvad der sker i Holstebro helt uforpligtende.

Den 8. december går vi en tur og samler skrald. Du er meget velkommen, da vi gerne vil hilse på dig og her kan du også høre mere om, hvad vi laver.

Er du interesseret i den politiske situation lokalt i Holstebro er du velkommen til at kontakte os, da vi er ved at sætte en gruppe på benene, som skal følge byrådet.

Du er velkommen til at deltage i alt hvad vi laver og det er ikke en forudsætning, at du har været aktiv før eller følger med i politik.

Grønne hilsner
Bestyrelsen Alternativet Holstebro

Kontaktoplysninger
Mail: holstebro@alternatiet.dk
Telefon: 42280202
Find os på facebook

Dagbladet Holstebro Struer skrev en lille artikel om os som du kan læse her.