Nyt fra Å Nørrebro

Kære medlem på Nørrebro,

Glæder du dig også til sommerferie? Det gør vi! Så meget, at vi går på vågeblus den næste halvanden måned. Til august starter vi op igen ved at invitere jer alle til en række arrangementer på Nørrebro.

Indtil da, kan du her læse lidt om nogle af de ting, der sker på Nørrebro og i Alternativet Kbh i mellemtiden.

Ta´ del i Lokaludvalgsarbejdet

Selvom den nye bestyrelse er ved at lære hinanden at kende og finde sig til rette i rollen som bydelsbestyrelse, knokler vores repræsentant og suppleanter i Nørrebro Lokaludvalg for et grønnere Nørrebro.

Vi har nu været repræsenteret i nogle måneder og flere alternativister har allerede valgt at engagere sig i en af de tre arbejdsgrupper (‘Børn og Unge’, ‘Social og Byrum’ og ‘Miljø og Trafik’). Det er vi SÅ glade for og der er stadig plads til flere!

Du kan læse mere om arbejdsgrupperne her og du kan tilmelde dig ved at skrive til lokaludvalgets sekretariat. Har du spørgsmål til vores arbejde i Lokaludvalget, er du altid velkommen til at skrive til vores repræsentant. Er du nysgerrig på dagsordner til de månedlige udvalgsmøder, så find dem her.

Eller i det kommende folketingvalg…

Det næste folketingsvalg står for døren, og hold nu op, hvor er det tiltrængt! Her på Nørrebro vil vi støtte vores to seje kandidater Jonathan Ries og Jan Kristoffersen.

De er begge gået i gang med at danne kampagnehold, og du kan også blive en del af det. Hjælp med aktivisme på gaden, sociale medier og faglig viden eller noget helt fjerde, som kandidaterne ikke vidste de havde behov for.

Skriv til Jonathan og Jan, hvis du vil høre mere:
Jonathan Ries: mail@jonathanries.dk
Jan Kristoffersen - jan.kristoffersen@alternativet.dk

På torsdag fra 18-20 inviterer Jonathan til kampagnemøde i privaten. Skriv eller ring til ham (7179 3249), hvis du er interesseret i at være med eller høre mere.

Kom til sommerafslutning i Københavns Kommuneforening!

På onsdag afholder Københavns kommuneforening sommerafslutning, når de inviterer til nogle hyggelige timer i Åbenrå 33 fra kl. 17-19. Fra bydelsbestyrelsen deltager vi nogle stykker, så kom ind og drik en øl med os der.

Vi forventer at Danmark vinder VM, og håber at du får en knaldgod sommer! :green_heart:

Mange hilsner fra
Nørrebros bestyrelse