Nyhedsbrev

Kære medlem af Alternativet, Storkreds Bornholm!

store%20%C3%85

Valgkampen er i fuld sving!
Først en stor tak til alle jer, der har været med til at sætte plakater op! (Og nogen af jer var igår med til at justere dem :wink: Også tak for det!)!

Hvordan kan du hjælpe Alternativet i valgkampen?
Da vi stadig er et lille parti har vi brug for al den omtale vi kan få. Du kan derfor hjælpe vores kandidater her på Bornholm ved at dele politiske eller personlige historier fra vores 2 kandidater Maria Hach og Bertram Kjær Johansen på de sociale medier. Maria finder du på Facebook på hendes egen profil og på Instagram @mariahach Bertram finder du på Facebook på hans egen profil og på hans politikerside Bertram Kjær Johansen – Alternativet, og på Instagram @bertram_kjaer. Du kan også hjælpe når vi er på gaden og tale med Bornholmerne om vores parti og mærkesager. Følg med på vores Facebookside Alternativet på Bornholm, hvor vi slår begivenhederne op.

Program for events og aktiviteter frem til d. 5/6. Kom og vær med! Det er nu det gælder :grinning: !

Har du mulighed for at deltage i en enkelt ting, vil det være skønt, her har du en oversigt, mere kan komme til. Vil du deltage, eller være med til at arrangere noget, er du velkommen til at tage kontakt til Maria (tlf 23208424) og Bertram (tlf. 42187871)

  • 22/5 kl 19: Mød Maria til vælger møde med Handicapforeningen, Åkirkebyhallerne

  • 23/5 kl 16.30 Mød kandidaterne på Nørresand, sendes live i TV2 Bornholm

  • 23/5 kl 19-21 Mød Maria i samtale med Professor Torben Jørgensen om Sundhed og forebyggelse, på Cafe Guldbønnen i Nexø.

  • 24/5 Tid 11-13 / Store Torv, International klimastrejke! Arrangeret af Fridays for Future, Å Bornholm deltager

  • 24/5 Grøn Fredagsbar for de unge hos Engageret Ungdom, Østergade 50, Rønne

  • 25/5 kl. 10-13 Store Torv, har Maria og Bertram en stand, kom gerne og få en snak med bornholmerne, om hvorfor Å er det grønneste parti.

  • 25/5 kl. 13-16, Folkets Klimamarch og Alternativets unge arrangerer klimamarch i Rønne, start Store Torv. Hør Bertram Kjær Johansen tale og mød andre af de seje ÅU’ere!

  • 1/6 Alternativets nationale fællesdag “Et Rigere Liv”. – Info følger. Men sæt gerne dagen af. Vi skal blandt andet rundt med fede flyers.

  • 3/6 kl 17 - 18.30 Hør Maria til debat hos Danske Bank, Rønne

  • 4/6 kl 18.15 - 19.30, Hør Maria til afslutnings debat i Rønne idrætshal

Valgtilforordnet til Folketingsvalget

Du er igen inviteret til at deltage i demokratiet fra den vinkel at være valgtilforordnet ved Folketingsvalget d.5.6.2019.
Har det din interesse, så skriv eller ring til Maria senest d. 25/5.

Bedste Grønne hilsner
Caroline
Forperson