Nyhedsbrev

Kære medlem af Alternativet Vordingborg
Valgkampen er godt I gang og der er nogle ting du kan gøre for at hjælpe Alternativet med at få et godt valg:

  • Vores plakat teams har sat plakater op jævnt fordelt i kommunen. De sidste dages kraftige vind har måske puffet lidt til vores plakater, så de sidder skævt eller i værste fald flagrer løst i lygtepælen. Hvis du kommer forbi et sted hvor den er gal må du meget gerne skrive det til os, her eller på Facebook gruppen :slight_smile:
  • Vi laver en lille og enkel gadekampagne som du kan deltage i. Når du handler må du gerne købe en pose økologisk eller lokalt produceret frugt og dele ud ved indgangen til butikken med et smil og en bemærkning om at Alternativet ønsker kunden en god dag. Send et billede af din bon til Ann på facebook eller på telefon 29421822 og noter om du vil have refunderet dit køb på mobilepay eller på din konto. Hvis du vil gøre en ekstra indsats så kom til medlemsmødet på onsdag kl. 19 hvor du kan få klistermærker med teksten HÅB ikke HAD til at sætte på frugten.
    Medlemsmøder i juni er sat til tirsdag den 11 og tirsdag den 25 i tidsrummet 19-21. Det er jo efter de to valg så derfor skal vi planlægge folkemøde Møn.
    Til sidst har vi en GLÆDELIG NYHED: Vi får et ungenetværk der netop i disse uger er ved at etablere sig med omdrejningspunkt omkring gymnasiet. Vi har holdt det første møde med dem og glæder os til at være sammen med dem på Folkemødet.
    God weekend fra Alternativet Vordingborg