Nyhedsbrev

Kære medlemmer af Alternativet Storkreds Bornholm!
store%20%C3%85

Tjuhej hvor det går!
Folketingsvalget nærmer sig og der sker en hel masse i Alternativet.

Ny folketingskandidat
Først og fremmest havde vi søndag d. 14.4.2019 valg af ny kandidat til folketinget og kandidater til Politisk Forum (PoFo).
Bertram Kjær Johansen, blev valgt som vores 2. kandidat til folketinget. Bertram er allerede et kendt ansigt på Bornholm efter han sikrede at Alternativet blev det andet største parti på Bornholm ved skolevalget. Derudover er Bertram næstformand i Engageret Ungdom og nyvalgt næstforperson i Alternativets Unge.
Maria Hach blev valgt til PoFo, og deltager fremover i arbejdet med at udvikle Alternativets politikker.
Stort tillykke til begge vores folketingskandidater.

Der skal i denne fobindelse også lyde en stor tak til Poul Block Jensen for det store arbejde han har gjort i de måneder han fungerede som folketingskandidat! Pouls gode humør, hans varme og engagement var med til at få os derhen hvor vi er nu, på en helt sikkert sjovere og skønnere måde end vi ellers var kommet det. God vind Poul! Ud i den store verden :grinning:

Valg tilforordnede

Vi er blevet bedt om at bidrage under EP valgdagen, d. 26. maj, med “valgtilfordnede”, dvs. at sidde og uddele stemmesedlerne og fungere som stemmetællere. Du er derfor meget velkommen til at melde dig. Du kan ønske i hvlken by du helst vil være . Det gør du ved at ringe eller skrive til Maria Hach. Kontakt meget gerne Maria senest d. 27/4, på lørdag. maria.hach@sund.ku.dk eller ring på 23 20 84 24,

Hjælp i Valgkampen

Ønsker du at være en del at Plakatholdet, der rykker ind i Rønne den dag Lars Løkke udskriver valget og de efterfølgende dage rundt om på øen, så skynd dig at give os besked. Vi er allerede omkring 10 personer der står klar til at hænge plakater op og hygge i vores dejlige fællesskab. Skriv til Maria på maria.hach@sund.ku.dk med dit navn og telefonnummer.

Undervejs i valgkampen kommer Maria og Bertram til at køre øen tynd i ”valgbussen” (Marias El-Ladcykel), hvor vi byder på en kop kaffe/te, måske et stykke kage, men helt sikkert en god snak med Bornholmerne og postkort med nogle af vores politiske synspunkter. Alle er velkomne på Gadeholdet til at komme og tale politik, sørge for kaffe/te, kage, filme, hygge eller?? Hvis du gerne vil være med, så kontakt Maria (kontaktoplysninger længer oppe) skriv til Maria på ovenstående mail eller ring. maria.hach@sund.ku.dk eller ring på 23 20 84 24, så laver vi en telefonliste og skriver ud når vi ved hvor og hvornår vi er i de forskellige byer.

Varmeste forårshilsner,
Forperson
Caroline White