Nyhedsbrev: Valgkram, plakater og grønt HÅB

Kære Å-ven,

Vi står med en helt unik mulighed for at sikre et grønt flertal på Københavns Rådhus: vil vi styrke foreningslivet og nærdemokratiet, have flere grønne områder og renere luft, så er det nu, vi har mulighed for at skabe en positiv forandring!

:green_heart: Vær med – gi´ et valgkram :green_heart:

’Hvad kan JEG dog gøre’, tænker du måske. Svaret er ’en masse!’

Udover at starte en politisk dialog med naboen, kollegaerne på arbejdspladsen eller med familien derhjemme, så kan du også deltage i vælgermøder, dele valgaviser ud i dit lokale kvarter og være aktiv på sociale medier.

Har du en lille aktivist gemt i maven, så vil vi rigtig gerne se dig på gaden sammen med vores lokale kandidater. Allerede i eftermiddag fra kl. 16-18 mødes vi på Nørrebros Runddel og deler valgaviser ud og taler med folk om valget – kom og vær med!

På fredag d. 10 parkerer vi Den Grønne Campingvogn på Blågårds Plads – det bliver både sjovt og hyggeligt og alle er velkomne!

Næste uge har vi flyeruddeling både onsdag og lørdag :raised_hands:

Flere events kommer til og du kan som altid kontakte os på noerrebro@alternativet.dk med gode ideer, forespørgsler mv.

:frog: Vi maler Nørrebro Grøn :frog:

Nørrebro blev forrige weekend malet grøn, da over 40 helt fantastiske frivillige fra Nørrebro hang over 800 plakater op på en hektisk, sjov og blæsende eftermiddag.

I går modtog vi så en stak små og store Håb-plakater, som vi gerne vil hænge op i ugen op til valgdagen. Derfor: sæt kryds lørdag d. 18. og søndag d. 19. november – vi vender tilbage med mere info! :smiley:

Allerede nu vil vi gerne gøre opmærksom på plakatnedtagning på selve valgdagen d. 21. november, så københavnerne kan se, at vi rydder op efter os selv :v:

Efter vi har stemt, tager vi plakater ned og så mødes vi til et brag af en valgfest i Åbenrå 33!

Tilmeld dig her: :point_right: Plakatnedtagning d. 21. november. :point_left:
Og her: :point_right: Valgfest med Alternativet København :point_left:

Med ønsket om en dejlig onsdag :green_heart:

Valgram,
Alternativet Nørrebro