Nyhedsbrev: Valgkampen spidser til!

Skærmbillede 2021-11-04 kl. 10.17.10

Valgkampen spidser til!

Kære venner,
Hermed følger det ugentlige nyhedsbrev med vigtige informationer om valgkampen, kommende debatter og ikke mindst den nærtstående valgfest.

Siden sidst :green_heart:

Valgplakater
Vi har stadig nogle valgplakater på lager, så hvis du er på vej til arbejde, indkøb eller middag og har lyst til at sætte et par op – så tøv endelig ikke med at række ud.

Troels er aktuel i Politiken
Vores kandidat Troels har leveret et fremragende debatindlæg i Politiken, om hvorfor den verserende debat om jobcentrene hviler på et usagligt grundlag. Ydermere får han vores visioner om fremtidens jobcentre ud til læserne. Stor cadeau til Troels!

Kommende begivenheder :green_heart:

D. 6. november Deltager vi fra Alternativet København I folkets klimamarch, da vi selvfølgelig skal være med til at svinge de grønne faner.
Vi starter med en omgang hyggelig brunch på Fælledvej 12 kl. 9.30, hvorefter vi i fællesskab drager mod Islandsbrygge, hvor Klimamarchen starter kl. 12. Tag gerne din cykel med, ellers kører bus 5C næsten fra hoveddøren.
Efter Klimamarchen afholder Christina Olumeko og Troels Chr. Jakobsen Q&A, hvor du kan stille spørgsmål.

D. 7. november kan du deltage i Politisk laboratorium, hvor vi sætter fokus på boligpolitikken, og du kan komme med input til, hvordan Alternativet skal arbejde for billigere boliger i København. Du kan b.la. møde vores kandidater Christina Olumeko og Kim Hjerrild og være med til at give de helt eget besyv med. Laboratoriet finder sted kl. 13 til 16 på Fælledvej 12.

Fredagsbar
Vanen tro holder vi fast i vores fredagsbar på Dronning Louises bro. Hver fredag fra 15.00 til 17.30 kan du finde os på broen, og du er mere end velkommen til at svinge forbi, give et par flyers med på vejen og snakke med andre alternativister.
Fredagsbar d. 5 / 11
Fredagsbar d. 12/ 11

Morgner på Dronning Louises bro
Sekretariatet stiller med musik, store Å og glade smil, hver morgen på Dronning Louises bro fra. Kl. 7:30 til 9:00 for at gøre Alternativet synlige op til valget. Her er du også meget velkommen til at komme forbi og støtte op om konceptet og sprede Alternativets budskab til de mange morgencyklister.

Flyer-uddeling
Vi har et væld af flyer-uddelinger på programmet op til valget, og vi vil hjertens gerne have DIG med ud i vores skønne kommune. Hvis du er interesseret i at komme ud med vores kandidater, kan du løbende holde dig opdateret her: https://www.facebook.com/events/281505510542062/

Valgfest
Når kommunalvalget løber af staben, skal det selvfølgelig fejres! Kom og vær med når Festen løber af staben på Salgtehusgade 5e kl. 17, hvor vi skal fejre Alternativet og alt vores arbejde op til valget. Det bliver en begivenhedsrig aften der b.la. byder på underholdning fra Harald Harald, Freestyle rapperen Janus Forsling og billige øl i baren. Begivenheden kommer snart på Facebook, og mere information følger i næste uges nyhedsbrev. For nu vil vi bare sige safe the date!

Kommende Debatter :green_heart:
Den kommende tid byder på et væld af debatter, hvor Alternativet deltager. Så mange, at de ikke kan kortfattes her. Derfor vil vi opfordre til at følge med på de respektive kandidaters sociale medier, så du kan komme med og støtte! Nogle af debatterne er som følger:

D. 5. november holder Nørrebro teater og Nørrebro lokaludvalg fredagsbar med fokus på kulturpolitikken og kulturlivet i København. Kom og støt op om Franciska Rosenkilde, og mød en række af Nørrebros lokale kulturaktører.

D. 8. november Inviterer Handicaprådet til valgmøde på Københavns Rådhus kl. 14.30. Her stiller Troels Christian Jakobsen som repræsentant for Alternativet.

D. 9. november inviterer Djøf, Sima og Poko til kommunalvalgsdebat på Københavns Universitet. Søren Dahl fra Altinget er moderator for debatten mellem spidskandidaterne.

D. 9 november inviterer Villa Kultur til debatmøde om vejen frem for kulturen i hovedstaden. Her stiller Birgitte Kehler Holst som repræsentant. Kom og vær med kl. 17.

D. 10. november Er der debat på Børne U.N.I Vesterbro kl. 17. Her deltager Nicklas Hakmann og Franciska Rosenkilde.

D. 10. november inviterer LGBT+ til vælgermøde i København kl. 17.30. Her skal der diskuteres LGBT+ unges trivsel, transkønnedes adgang til sundhed-, familie-, handicap-, og socialpolitik. Christina Olumeko stiller som repræsentant for Alternativet.

Støt den grønne valgkamp :green_heart:
Kunne du tænke dig at bakke op om vores kamp for den bedste hovedstad med dine opsparede guldbarer?
Vi tager med kyshånd imod jeres bidrag på:
Mobilepay: 403710

Vores kandidater :green_heart:
Vi stiller med hele 9 kandidater til Kommunalvalget. Hvis du kunne tænke dig at følge lidt mere personligt med hos din(e) favoritkandidat(er). Så kan du finde dem her:

• Franciska Rosenkilde
• Troels Christian Jakobsen
• Birgitte Kehler Holst
• Kim Hjerrild
• Annika Martins
• Anders Stjernholm
• Christina Olumeko
• Martin Kjærulff
• Nicklas Hakmann Petersen

Det var det for denne gang! Vi ses derude :raised_hands:t3:

De grønneste hilsner :green_heart:

Alternativet København

1 Like