Nyhedsbrev uge 40 / HJÆLP SØGES! / HOUSEWARMING / BYTTEBIKS

ÅØ_nyhedsbrev_topgrafik

Nyhedsbrev uge 40 / 2022
delestreg

T-hjælp

KÆRE ALLE
Så kom ugen, hvor valget bliver udskrevet. Hvis der da ikke sker noget helt totalt uventet. Det bliver formentlig udskrevet tirsdag, onsdag eller torsdag. Og enten kommer der en kort valgkamp på godt tre uger, hvilket betyder, at vi skal sætte plakater op så snart valget udskrives eller også udskriver statsministeren en valgkamp på for eksempel fire uger, hvilket betyder, at plakaterne kan sættes op fra på lørdag.

Vi har brug for alt den hjælp vi kan få til at sætte plakater op og til gengæld har vi pizza og øl/sodavand og godt selskab. Så alle er meget velkomne til at melde ind til Rasmus Rydahl :email: rasmus@nomade.dk, hvis I ikke allerede har meldt jer på plakat opsætning.

Og ja, vi har brug for hjælp til mange andre gode opgaver i valgkampagnen også, så det er bare at melde ind, hvis du har lyst til at være aktiv med at sikre Danmarks grønne parti fire år mere i Folketinget.

Torsten Gejl, MF, Alternativet

ÅAA_nyhedsbrev_U213
ÅAA_nyhedsbrev_U214

delestreg

KOM TIL HOUSEWARMING I VESTERGADE 69
8. oktober / Vestergade 69, Aarhus C

NU ER DER VALGKAMP! Derfor skal vi selvfølgelig fejre, at vi har fået nye lokaler i Vestergade 69, og vi vil meget gerne invitere jer til Housewarming hos Alternativet.

Endeligt program følger, når vi ved om dagen også bliver den dag vi skal hænge valgplakater op. Men der vil være velkomst tale v. Nikoline Erbs Hillers-Bendtsen og Katrine Skov-Hansen, samt valgkampstale v. Torsten Gejl.

Og så vil der være snack og kolde øl! :beers:

Vi glæder os meget til at se jer og sparke den vigtigste valgkamp i Alternativets historie i gang sammen med jer!

Gå til Facebook-begivenheden >

V69

delestreg

PÅ GADEN I DAG MANDAG
Vi står på gaden igen. Vil du være med, måske bare en time eller to, er der altid plads til flere. Og det er ikke kun for kandidater. Der er brug for alle hænder – det er nu vi skal kæmpe vores sag. Kom frisk!

Vi står ved Magasin i Aarhus fra ca. kl. 15.
Kontakt Rasmus Rydahl for mere info.

:email: rasmus@nomade.dk

på gaden

delestreg

SKRALDEMAD TIL FOLKET
Vi laver og uddeler skraldemad, og datoerne lige nu er den 14/10, 15/10, 20/10, 21/10, 27/10, 28/10. Alle dage fra kl. 14.00-18.00 inkl. opstilling/nedtagning. Lissi har bolden og sørger for at det kommer på benene. Vil du give en hånd med så tag fat i Lissi.

:email: lissibagge@hotmail.com

delestreg

BYTTEBIKS
Har du tøj eller sager i gemmerne der bare samler støv? Så kom med det! Vi laver nemlig en byttebiks bod. Vi er også igang med at planlægge genbrugs-catwalk i Aarhus gader, så alt hvad der kan doneres modtages med kyshånd!

Kontakt Peter Gran Boesen eller duk op i Vestergade 69 med dit genbrugsguld.
:email: peter@urbangoods.dk

ÅAA_nyhedsbrev_U215DET SKER :AKTIVITETER

delestreg

DEMONSTRATION FOR EN HUMAN FLYGTNING- OG UDLÆNGIGEPOLITIK
4. oktober / Rådhuspladsen, Aarhus
Arrangeret af: Racismefri By - Aarhus for Mangfoldighed og Lysfest for Humanisme

I anledning af Folketingets åbning d. 4. oktober afholdes demonstration mod den tiltagende racisme og forskelsbehandling indenfor udlændinge- og flygtningepolitikken. Vores egen kandidat Line Aaen er bl.a. på som taler. Se program og læs mere på Facebook.

Gå til Facebook-begivenheden >

rfb

ÅAA_nyhedsbrev_U217

til_sidst

delestreg

HAR DU ET GODT INDSLAG?
Vil du gerne have dit alternativistiske initiativ, event eller noget helt tredje med i vores næste nyhedsbrev? Så send meget gerne en mail til Martin Chemnitz Frederiksen med info om dit ønskede indslag. Vi ser frem til at høre fra jer!

:email: martin@martinchemnitz.dk

delestreg

HUSK HOUSEWARMING I VESTERGADE 69 D. 8 OKTOBER! :partying_face:

delestreg

Grønne hilsner
Storkreds Østjylland / Alternativet Aarhus

ÅAA_nyhedsbrev_U2116

ÅAA_nyhedsbrev_U2115

1 Like