Nyhedsbrev uge 24

Åbent bestyrelsesmøde i Københavns Omegns Storkreds 16.6. kl.19 på Rødovregård

ALTERNATIV ENERGI OG INSPIRATION FRA HVIDOVRE TIL RØDOVRE
Alle omegnens bestyrelser var samlet til fælles inspirations- og samarbejdsmøde på Rytterskolen i Hvidovre i lørdags. Meget givende for alle de nyslåede bestyrelsesmedlemmer. Men vi blev ikke færdig med punktet HANDLEPLANER. Derfor:

På torsdag den 16.6. kl. 19.00 afholdes der Åbent Bestyrelsesmøde i Storkredsen på Rødovregård, hvor Københavns Omegns Bestyrelse opfordrer alle til at deltage. Temaet for aftenen bliver DE NYE LOKALFORENINGER I OMEGNEN. Der vil komme en status for de enkelte stiftede foreninger samt workshops om lokale handleplaner for de lokale bestyrelser samt opvarmning til lokale POLA (Politiske Laboratorier).

Vel mødt til alle!

BOLDEN DER RULLER
Om baggrunden for mødet på torsdag siger Eddy Madsen, forperson for Københavns Omegn:

  • Storkredsen samlede i lørdags bestyrelser og deres udvalgsansvarlige fra 9 kommuner i Københavns Omegn til arrangementet SAMMEN BYGGER VI ALTERNATIVET OP - RUNDT OM KØBENHAVN - ”Alternative foreninger på tværs" . Det var på Rytterskolen i Hvidovre.

Der blev afholdt en række workshops på tværs mellem deltagerne, hvor der blev rig lejlighed til at udveksle erfaringer og danne netværk. Folk nød dagens program ude i det fri, hvor der blev arbejdet i grupper på græsset.

DEN NYE POLITISKE KULTUR
Jesper Callesen, storkredsens næstperson, talte inspireret om hvorledes den nye politiske kultur er på vej.

Cristine Gliese, Alternativets kommunikationschef fortalte om kommunikationsplatforme, og Alternativets IT-systemer, AlleOs og Dialog, blev demonstreret.

  • Alt i alt en super spændende dag med masser af energi, som gav en masse inspiration til storkredsens kommuner og en indgangsvinkel til et øget samarbejde på tværs af kommunerne. Det arbejde følger vi op på torsdag på Rødovregård.

Velkommen til nye Alternative foreninger

I sidste uge blev Alternativet i Hvidovre og Herlev stiftet. Tillykke med det. Vi ser frem til at de lokale alternativister bliver aktiveret i disse kommuner.