NYHEDSBREV UGE 23 / Opdatering på hjemmesiden / Hop med i en arbejdsgruppe / tips til events

ÅAA_nyhedsbrev_U219Nyhedsbrev uge 23 / 2022

VELKOMMEN TIL NYHEDSBREVET FOR ALTERNATIVET AARHUS

Siden sidste uge er der sket lidt på vores hjemmeside aarhus.alternativet.dk. Man kan nu få overblikket over vores lokale politikker ved at klikke på den nye topmenu LOKALPOLITIK.

website_lille

Der er lige nu ni politikområder. Og der kan sagtens være flere. Der kan også sagtens være god grund til at få opdateret eller videreudviklet de nuværende politikker. Så sidder du inde med god Alternativ politik der kunne arbejdes ind i fremadsigtede materiale, eller har du bare lyst til at udvikle ny lokalpolitik? Så tag endelig fat i os - så skal vi nok hjælpe dig godt i gang.

:email: lissibagge@hotmail.com

Der er selvfølgelig også andre måder at være med på, som vi som vant bringer her. Velkommen!

ÅAA_nyhedsbrev_U213
ÅAA_nyhedsbrev_U214

MOESGAARD ALLE
Der er en svær sag på vej, som kræver omtanke for at finde en god løsning. Der er offentligt borgermøde den 24. august og vi vil gerne sørge for at Alternativets holdning til projektet er synkroniseret og velovervejet, så vi har brug for din hjælp. Har du noget specifik viden om sagen – har du lyst til at starte/deltage i en arbejdsgruppe som skal arbejde på sagen – eller vil du bare gerne dele en holdning?

Så skriv til Katrine-Skov Hansen som meget gerne vil høre fra dig.

:email: katr.sh05@gmail.com

Du kan læse mere om sagen her

delestreg

ET GRØNNERE AARHUS
Som en fin forlængelse af ovenstående emne forsøger vi at samle en arbejdsgruppe til at bevare Aarhus grøn – og ikke mindst gøre Aarhus GRØNNERE! Har du lyst til at deltage så bliv en del af arbejdsgruppen der kigger på hvordan vi helt konkret kan gøre noget ved det - så det ikke bare bliver ved snakken.

Kontakt Niels Christiansen hvis du vil være med.

:email: niels.christiansen25@gmail.com

delestreg

KUNST OG KULTURGRUPPEN
Det er ligeledes muligt at tage del i Alternativet Aarhus’ Kunst og Kulturgruppe. Der arbejdes på ideer og planer for en Alternativ kampagne i efteråret. En Alternativ Podcast, Tværpolitisk kultur-samtalesalon og Alternative budskaber på SoMe. Ønsker du at bidrage eller er du bare nysgerrig på gruppens arbejde så send en mail til Bodil Burian for at høre mere.

:email: bb@burian.dk
kaanst
delestreg

TROMMEGRUPPEN "DRUMS FOR LIFE"
Har du lyst til at styrke aktivismens stemme i Aarhus? Vil du være med til at skabe stemning og liv ved vigtige demonstrationer? Så meld dig til dette nye initiativ “Drums for Life”. Der er trommer klar til et gadeband og initiativtager Carsten Borup inviterer interesserede til en prøvesession. Kontakt Carsten Borup hvis du vil være med eller bare er nysgerrig på at høre mere. (Du behøver ikke at være medlem af Alternativet for at deltage).

Op på stikkerne!

:iphone: 20 80 69 00 / :email: carsten.borup.alternativet@gmail.com

delestreg

BLIV KANDIDAT
Folketingsvalget er lige om hjørnet og vi har pt. fem kandidater i storkreds Østjylland, så der er plads til flere. Har du overvejet at stille op og styrke Alternativets kommende folketingsvalgkamp så tag fat i Rasmus Rydahl som kan hjælpe dig i gang.

WE WANT YOU!

:email: rasmus@nomade.dk

ÅAA_nyhedsbrev_U215
det_sker

ET BANKENDE HJERTE FOR SAMSØ (PROTEST)
18 juni / Havvejen Samsø
Støttet af: Stop Motorvejen over Samsø

Formålet med en ny Kattegatforbindelse må tydeligvis være at skabe en genvej. I Alternativet Aarhus ser vi det derimod som en kæmpe omvej. En omvej på vejen mod et grønnere Danmark. Der er rent faktisk tale om en blind vej!

Kunstgruppen ”En Ø er en Ø” på Samsø har planlagt dette event sammen med andre samske kunstnere: ”Et bankende hjerte for Samsø”. Og alle er velkomme til at deltage og vise sin modstand mod at gøre smukke Samsø til en fremtidig bropille.

Gå til Facebook-begivenheden >

Du kan også tilmelde dig Facebook-grupperne Kattegatforbindelse - NEJ TAK og NEJ til en bro over Samsø

delestreg

CAMP “CLOSE THE CAMPS” (PROTEST)
19. juni / Kærshovedgård, Ikast
Arrangeret af Racismefri By - Aarhus for Mangfoldighed og Mellemfolkeligt Samvirke Aarhus

Det er umenneskeligt, at afviste asylansøgere anbringes i udrejsecentre på ubestemt tid og uden rettigheder. Er du enig kan du være med til at markere FN´s Internationale Flygtningedag med en PROTEST-CAMP på P-pladsen ved Kærshovedgård. På programmet er bl.a. Stine Isaksen fra Alternativet Viborg der vil holder tale.

Vil du vide mere om arrangementet er du meget velkommen til at kontakte Lissi Bagge.

:email: lissibagge@hotmail.com

Gå til Facebook-begivenheden >

delestreg

GROBUND BYGGEFESTIVAL
Dato: 10. - 16. juli / Sted: Ebeltoft

Klør det i kontorfingrene? Så kom til byggefestival i et af Danmarks mest spændende grønne leve- og byggefællesskaber. Syv dage pakket med byggeglæde koncerter workshops camping strand fest farver sjov ballade gode mennesker natur kærlighed og masser af hygge!

Læs mere på www.byggefest.dk

Gå til Facebook-begivenheden >

ÅAA_nyhedsbrev_U217
til_sidst

1 Like