NYHEDSBREV UGE 21 / Nyt fra Aarhus / Tips til at være med / Det sker i Aarhus & omegn

ÅAA_nyhedsbrev_U219

Nyhedsbrev uge 21 / 2022

VELKOMMEN TIL NYHEDSBREVET FOR ALTERNATIVET AARHUS
Alternativet i Aarhus har den seneste tid stået på opsætning af “JÅ”-plakater, lærerig filmaften, spændende aktiviteter i Kunst og Kulturgruppen Aarhus m.m. Det er dejligt at mærke aktiviteterne der, ligesom foråret, skyder op rundt omkring… Og vi vil rigtig gerne meget mere sammen med jer. Alt initiativ er meget velkomment og vi vil herfra gøre hvad vi kan for at støtte op - så tag endelig fat i os hvis I mener vi kan hjælpe.
ÅAA_nyhedsbrev_U213

Her giver vi et overblik over hvad der sker i den kommende tid, og hvordan man kan hjælpe og deltage, hvis man vil være med til at styrke Alternativets dejlige fællesskab og bevægelse i Aarhus og omegn.

ÅAA_nyhedsbrev_U214

ÅAA_nyhedsbrev_U2110

PLAKATNEDTAGNING
Tusind tak til det seje hold som stod for at sætte valgplakaterne op i Aarhus! Og tak til sekretariatet for en stærk kampagne. Plakaterne skal som forventet ned igen og hjælp hertil vil være meget værdsat. Der er ikke mange, så det er en overskuelig opgave. Tag fat i Sune Scherfig hvis du vil give en hånd med.

:email: gpost@sune.dk /:iphone: 26 73 13 73
delestreg
KUNST OG KULTURGRUPPEN
Der sker ting og sager i Alternativet Aarhus’ Kunst og Kulturgruppe. Der arbejdes på ideer og planer for en Alternativ kampagne i efteråret. En Alternativ Podcast, Tværpolitisk kultur-samtalesalon og Alternative budskaber på SoMe. Ønsker du at bidrage eller er du bare nysgerrig på gruppens arbejde, så send en mail til Bodil Burian for at høre mere.

:email: bb@burian.dk
kaanst
delestreg
TROMMEGRUPPEN "DRUMS FOR LIFE"
Har du lyst til at styrke aktivismens stemme i Aarhus? Vil du være med til at skabe stemning og liv ved vigtige demonstrationer? Så meld dig til dette nye initiativ “Drums for Life”. Der er trommer klar til et gadeband og initiativtager Carsten Borup inviterer interesserede til en prøvesession. Kontakt Carsten Borup hvis du vil være med eller bare er nysgerrig på at høre mere. (Du behøver ikke at være medlem af Alternativet for at deltage).

Op på stikkerne!

:email: carsten.borup.alternativet@gmail.com / :iphone: 20 80 69 00
delestreg
VALGTILFORORDNEDE SØGES
Der er brug for valgtilforordnet til valgdagen den 1. juni. Er du interesseret i at melde dig som frivillig eller vil du høre mere kan du tage kontakt til Lissi Bagge.

:email: lissibagge@hotmail.com

Du kan også læse mere og tilmelde dig direkte her.
delestreg
BLIV KANDIDAT
Folketingsvalget er lige om hjørnet og vi har pt. fire kandidater i storkreds Østjylland, så der er plads til flere. Har du overvejet at stille op og styrke Alternativets kommende folketingsvalgkamp så tag fat i Rasmus Rydahl som kan hjælpe dig i gang.

WE WANT YOU!

:email: rasmus@nomade.dk

ÅAA_nyhedsbrev_U215
det_sker

AARHUS PRIDE
28. maj / Aarhus Midtby

Tag en ven under armen og giv den op for kønsligestillingen og mangfoldigheden. Mangler du nogle at følges med og har du lyst til at markere Alternativets klare støtte til festivalen og ikke mindst sagen, kan du kontakte Tenna Duch Schaldemose som helt klart har plads til en mere i sin Å-gruppe.

:email: tenna.schaldemose@gmail.com
delestreg
CAMP “CLOSE THE CAMPS” (PROTEST)
19. juni / Kærshovedgård, Ikast
Arrangeret af Racismefri By - Aarhus for Mangfoldighed og Mellemfolkeligt Samvirke Aarhus

Det er umenneskeligt, at afviste asylansøgere anbringes i udrejsecentre på ubestemt tid og uden rettigheder. Er du enig kan du være med til at markere FN´s Internationale Flygtningedag med en PROTEST-CAMP på P-pladsen ved Kærshovedgård. På programmet er bl.a. Stine Isaksen fra Alternativet Viborg der vil holder tale.

Vil du vide mere om arrangementet er du meget velkommen til at kontakte Lissi Bagge.

:email: lissibagge@hotmail.com

Gå til Facebook-begivenheden >
delestreg
GROBUND BYGGEFESTIVAL
10. - 16. juli / Ebeltoft

Klør det i kontorfingrene? Så kom til byggefestival i et af Danmarks mest spændende, grønne leve- og byggefællesskaber. Syv dage pakket med byggeglæde, koncerter, workshops, camping, strand, fest, farver, sjov, ballade, gode mennesker, natur, kærlighed og masser af hygge!

Læs mere på www.byggefest.dk

Gå til Facebook-begivenheden >
delestreg

DEN ALTERNATIVE SOMMERHØJSKOLE 2022
31. juli - 6. august / Kalø Økologisk Landbrugsskole

sommerhojskole

Alternativet inviterer alle unge, gamle, singler, par, familier og børn, til en inspirerende uge i højskoleånden og det politiske engagements tegn. Vi skal lege, være kreative, recykle, snakke verdensdel, genbruge. Ja, vi skal ha’ det sjovt.
Medlemskab af Alternativet er ikke påkrævet, så hiv endelig en ven med!

Tilmeld dig ved at sende en mail med antal personer, alder, ønsker mm.
:email: sommerhoejskolen@alternativet.dk

Gå til Facebook-begivenheden

ÅAA_nyhedsbrev_U217
til_sidst

TÆTTERE KONTAKT TIL RESTEN AF ALTERNATIVET
Nogle gange kan vi godt føle at der er langt til resten af den Alternative familie. Det er synd og skam for sammenhængskraften er afgørende for at vi står sammen, kan hjælpe hinanden, få ting til at ske. Vil du være med til at netværke og formidle både udefra og ind og indefra og ud så sammenhængskraften kan blomstre, så tøv ikke med at tage fat i os.

:email: rasmus@nomade.dk
delestreg
HAR DU ET GODT INDSLAG?
Vil du gerne have dit alternativistiske initiativ, event eller noget helt tredje med i vores næste nyhedsbrev? Så send meget gerne en mail til Martin Chemnitz Frederiksen med info om dit ønskede indslag. Vi ser frem til at høre fra jer!

:email: martin@martinchemnitz.dk
delestreg

De bedste hilsner
Alternativet Aarhus / Bestyrelsen
ÅAA_nyhedsbrev_U2116

FØLG ALTERNATIVET AARHUS / AARHUS.ALTERNATIVET.DK / FACEBOOK / INSTAGRAM

ÅAA_nyhedsbrev_U2115

1 Like