Nyhedsbrev uge 2: KV25-OPSTARTSMØDER / NATUREN I AARHUS V. SEBASTIAN JONSHØJ / POLA OM UDDANNELSESPOLITIK

aarhus_østj_top

Nyhedsbrev uge 2 / 2024

delestreg
Tak for sidst til jer som deltog i Alternativets Nytårskur, og ellers GODT NYTÅR til alle derude! Og velkommen til en masse spændede aktiviter, hygge, fed Å-politik – OG Torsten Gejl – i Alternativet i 2024!

Få et overblik over kommende aktiviteter her i årets første nyhedbrev, og glem ikke at få din gode Å-ven til at abonnere på nyhedsbrevet (abonner via → aarhus.alternativet.dk) så endnu flere kan få tips om og deltage i alle de ting der sker her i Alternativet Aarhus/Østjylland.

Velkommen!

DELTAG : HJÆLP TIL

KV25-OPSTARTSMØDER

NÆSTE GANG I MORGEN
11. januar / 19.00 - 21.00 / Folkestedet, lokale 1.7

Køre Alternativister. Vi har booket den gamle stue (lokale 1.7) på Folkestedet hver torsdag aften, hvor vi mødes og arbejder med forskellige politiske udspil, koordinering og andre spændende aktiviteter.
Kom og vær med!

Torsdag d. 4. januar havde vi første KV25-opstartsmøde, hvor vi havde fokus på planlægning af valget og de kommende møder og aktiviteter.

Der vil til opstartsmøderne være forskellige typer møder, - nogle torsdage kan det fx være en skrivegruppe til et af de udspil, der arbejdes på til kommunalvalget. Andre torsdage kan det være KV25-koordineringsmøder eller forberedelse af et arrangement eller andet.

Er du nysgerrig, eller savner du bare, at der sker noget mere for den grønne omstilling i Aarhus, så kig forbi. Der er plads til alle, og der er mange forskellige måder at være med på.

Gå til eventet på AlleOs

OBS: Der vil løbende komme information om de forskellige aktiviter og udspil. Har du spørgsmål, eller forslag til aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte byrådskandidat Bjørn Olsen på mail: bjoerno@proton.me eller mobil: 60 61 21 80.

delestreg

natureniaarhus

KV25-OPSTARTSMØDE: “NATUREN I AARHUS”

18. januar / 17.00 - 18.45 / Folkestedet, lokale 1.7

Til dette opstartsmøde har vi inviteret Sebastian Jonshøj formand for Danmarks Naturfredningsforening i Aarhus til en snak om naturen i Aarhus. Det er en uformel snak, som vi bruger som afsæt til det kommende arbejde med vores politiske udspil om netop naturen i Aarhus.

Gå til eventet på AlleOs

Gå til Facebook-event

delestreg

CHECK IN-MØDE – Med Helene Liliendahl Brydensholdt og Trine Aslaug Hansen

22. januar / Online event

Forpersonen for Hovedbestyrelsen og Gruppeforpersonen i Folketingsgruppen fortæller om sidste nyt, og der bliver anledning til at snakke om det, der fylder hos medlemmerne.

Alle medlemmer er velkommen.

Gå til eventet på AlleOs

delestreg

POLA OM UDDANNELSESPOLITIK - Genopretningsplan for uddannelse

23. januar / 19.00 - 21.00 / Online event

Dette PoLa (Politisk Laboratorie) er om genopretningsplanen - vi vil gerne have kritik på udspillet, og der er også plads til flere forslag. Den er dog væsentlig mere teknisk, og vi kan heller ikke på samme måde holde et fyldestgørende oplæg om den. Derfor vil PoLa’et om denne del være nemmere at deltage i, hvis man enten har læst udspillet, eller har noget viden eller erfaring inden for området. Især vil det nok være en god ide at have læst principperne, for at forstå vores udvælgelse af forslag. Alle er selvfølgelig stadig meget velkommen og den er åben for alle - det var mest en advarsel om at det godt kan være der bliver nørdet lidt detaljer.

Gå til eventet på AlleOs

TIL SIDST

WEB-VISEVÆRT SØGES
Vores hjemmeside aarhus.alternativet.dk har brug for, med jævne mellemrum, at blive opdateret. Så sidder der nogle derude som har lyst til at være visevært for hjemmesiden tager vi imod med kyshånd. Det vil dreje sig om maksimum en opdatering om måneden.

Skriv til Martin Chemnitz hvis du kan hjælpe.
martin@martinchemnitz.dk

delestreg

HAR DU ET GODT INDSLAG?
Vil du gerne have dit alternativistiske initiativ, event eller noget helt tredje med i vores næste nyhedsbrev?

Så send en mail til Martin Chemnitz Frederiksen med info om dit ønskede indslag.
martin@martinchemnitz.dk

Vi ser frem til at høre fra jer!

delestreg

Grønne hilsner
Storkreds Østjylland / Alternativet Aarhus

ÅAA_nyhedsbrev_U2116

ÅAA_nyhedsbrev_U2115

Kære kreds Østjylland
Tak for Nyhedsbrevet og Godt Nytår 2024 - og tak for en god kur i smuk dæmpet belysning, med sjove sange og slogan og ikke mindst Tortens taler. Tak til Trine, Lissi og Sune for afvikling af et godt program.

KV25 Aarhus - måske kan det inspirere andre. Jeg tror Syddjurs også er på dupperne. Vi må ikke glemme RV25. Kan det være en ide at invitere Rasmus Foged til et større medlemsmøde, hvor han holder et oplæg/en fortælling om hans succes i Regionrådet. Han er en god rollemodel for den næste.

Naturen i Aarhus - et oplagt tema også for opland og andre kommer.
Checkin møde - fint at høre fra både Trine og Helene
POLA - jeg er ikke stemt for pola på nettet - men måske er det et kobiformat
WEB -visevært -
Indslag
/Bodil