Nyhedsbrev til medlemmerne af Alternativet i Rudersdal

Til Alternativets medlemmer i Rudersdal

Vil du være med til at gøre Rudersdal grønnere?

  1. august kl. 14 cykler vi ud sammen med Vildere Rudersdal fra Naturskolen, Biskop Svanesvej i Birkerød. Vi skal se og høre om bl.a. den nye vilde skov Rude Skov, som er på vej. Og se den vilde have og få kaffe, kage og saftevand hos Kay Sales i Trørød. Børn er velkomne.

  2. september kl. 11-14 på Havarthigården i Holte har vi Grøn Omstilling på Rudersdal Folkemødedag. Glæd dig til bl.a. at bygge dit eget insekthotel og til at komme med ideer til hvor i kommunen vi kan gøre det lidt vildere med vilje. Børn er velkomne.

  3. september kl. 19 starter "Fra Haver til Maver” op i Rudersdal. Mødet foregår i Lille Sal i Administrationsbygningen, Stationsvej 36, Birkerød (Hovedbiblioteket). Kom og vær med til at sikre at børn i skolen kan få glæden ved at dyrke egne grøntsager i skolehaver.

  4. september kl. 19 er der årsmøde i Alternativet Rudersdal i Lille Sal i Administrationsbygningen, Stationsvej 36, Birkerød (Hovedbiblioteket). Vi har inviteret Nico Grünfeld, som er kultur-og fritidsborgmester i København til at fortælle, hvordan Alternativet omgås magten.

Program med flere oplysninger kommer i begyndelsen af august.

Sæt kryds i kalenderen !