Nyhedsbrev Storkreds Fyn

Kære medlemmer på Fyn

Der er forår på vej og også i Alternativet på Fyn kan vi mærke, hvordan det spirer og gror.

Efter vinter og nedlukning er foreningerne nu igang med både at finde kandidater til kommunevalget i november og gode medlemmer, der er klar till at give en hånd med, når der skal støttes op under valgkampen.

Og der forhandles lige nu valgforbund, skrives på lokalpolitiske mærkesager og planlægges events til valgkampen.

Storkredsbestyrelsen er trukket i arbejdstøjet med en ambition om at understøtte jeres arbejde gennem en tæt kontakt til lokalforeningerne, så vi kan sikre et godt valg og repræsentanter i de fynske kommunalbestyrelser - også i de kommende år.

Derfor vil flere af jer blive kontaktet i den nærmeste fremtid, så vi kan blive kloge på muligheder og behov i netop jeres område på Fyn. Og vi vil efterfølgende gerne kortlægge og informere om aktiviteter, der kunne være interessante på tværs af lokalforeningerne.

Samtidig skal vi i sammen med Sydjylland finde og opstille kandidater til Region Syd . Valget finder jo sted samtidig med kommunevalget og der er stadig plads til flere medlemmer på vores kandidatliste.

Det ligger også i kortene, at vi bør finde kandidater til et folketingsvalg, som kun statsministeren kender dato på - pludselig kan vi få rigtigt travlt her. Her vil vi koordinere med øvrige opstillingskredse - desværre skal der usædvanligt mange stemmer til for at få en fynsk repræsentant valgt, men vi har ikke opgivet endnu.

Hvis du har lyst og tid, er der gode muligheder for at være med til det hele - igen måske?

Tag naboen, kæresten og kollegaen med og kontakt os, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige opgave til jer. Det skal nok blive sjovt :slight_smile:

Kontakt: storkreds.fyn@alternativet.dk

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Bente Kjær, Svendborg

Tine Busk, Middelfart

Ingvard Hansen, Langeland

Line Seiding, Middelfart

Hanne Høfsen, Ringe

Erik Stent, Svendborg