Nyhedsbrev september 2024

Kære medlemmer i Assens

Først og fremmest har vi den 26. august indgået et grønt valgforbund med SF, Radikale og Enhedslisten. Kort fortalt har bestyrelsen vurderet, at det giver os de bedste chancer for at få valgt en i byrådet ved valget om godt et år, og at vi under alle omstændigheder reducerer et evt. stemmespild.

Det har været omtalt i Stiftstidende Nyt valgforbund i Assens: - Klimaindsatsen er for vigtig til splittelse | fyens.dk og vi fortæller gerne mere, hvis nogen har lyst til at høre om tankerne bag.

Så vil vi efterlyse flere aspiranter til at blive kandidater til byrådet. Det er sjovt og lærerigt at stille op til byrådet. Vi har allerede én kandidat godkendt, og det vil være fint for vores synlighed, hvis der er et par stykker mere, som kommer med i gruppen. Man bestemmer selv, hvor få eller mange timer, man vil bruge på det, men bare det at vi er 3-4 kandidater på listen, er et rigtig godt signal til vælgerne.
Alternativet er på vej med en række spændende kurser til alle dem, som overvejer at blive kandidater. Kontakt Ole Michael Dupont Kofod eller en anden tidl. kandidat, hvis du vil høre mere om det.

Medlems- (og opstilling)smøde tirsdag den 5. november kl. 19 i Glamsbjerg - AlleOs // Alternativet
Vi skyder så småt valgkampen i gang med et medlemsmøde, hvor vi rigtig gerne vil have jeres input til, hvad vi skal fokusere på - skoler, ældre, sundhed eller noget fjerde …
Vi får også besøg af Jeanette Sandberg (SF), som vil bruge noget af tiden på at fortælle om byrådsarbejdet - hvordan det fungerer, hvad de arbejder med, osv. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
Endelig afholder vi et kort opstillingsmøde, hvis der er kommet flere aspiranter (nogen, som gerne vil være kandidater til byrådet) i mellemtiden.