Nyhedsbrev | Overvejer du at stille op for Alternativet i Helsingør til KV21?

Vil du repræsentere Alternativ i byrådet eller region Hovedstaden?

Kære alle skønne medlemmer af Å i Helsingør. Om præcis halvandet år - d. 16. november 2021 - er der kommunal- og regionsvalg. Forberedelserne hertil er så småt begyndt, og selvom Alternativet ikke ligger særlig godt i meningsmålingerne lige nu, kan ALT ske i politik. Om et år kan det politiske landskab se helt anderledes ud. Og i Helsingør og Nordsjælland er der masser af gode kræfter, der kæmper for Alternativets sag og vision.

Her i Lokalforening Helsingør vil vi rigtig gerne tage temperaturen på, om der er nogle af jer derude, der kunne have lyst til at stille op for Alternativet til kommunalvalget eller regionsvalget i 2021. Du behøver ikke at tage endelig stilling til det nu, men vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du går og leger med tanken. Så kan vi samle en gruppe af aspiranter og begynde at drøfte, hvad det vil indebære at stille op og hvilke mærkesager vi hver især brænder for.

Frem til valget vil bestyrelsen arrangere en møderække med forskellige personer, der har viden om og erfaring med at være kandidat og føre valgkamp, med kandidater fra andre kommuner og med folkevalgte, der har erfaring med arbejdet i kommunal- eller regionsråd.

Overvejer du at stille op, så skriv til: helsingoer@alternativet.dk

Åbent bestyrelsesmøde på tirsdag d. 19. maj kl. 19.00 (digitalt)

På tirsdag holder vi igen digitalt bestyrelsesmøde kl. 19.00 via Zoom. Hvis du gerne vil deltage eller bare være med på en lytter, så skriv til helsingoer@alternativet.dk. Du vil modtage et link til mødet ca. en time før det begynder, og du kan se dagsordenen for mødet her på AlleOs.

De bedste hilsner

Bestyrelsen / Bina, Ditte, Morten og Helene