Nyhedsbrev om KV17

KV17 står for døren

…og vi er klar til at indtage byrådet med vores 3 kandidater Frank, Holger og Rune :green_heart:

Stillerliste

På fredag d. 29. oktober afleverer Alternativet over hele landet deres lokale stillerlister. Det sker også i Haderslev. Kl. 12.00 bliver stillerlisten afleveret på kommunekontoret, og så er vi officielt klar til valg!
Det ser ud til, at vi bliver 328 kandidater i 81 kommuner til KV17 og 28 kandidater i 5 regioner til RV17.
Der er stadig et par opstillingsmøder, der mangler at blive afholdt, så tallet kan godt ende med at blive 327 eller 329. Det er ret vildt.
Der er ikke noget andet parti i nyere historie, der har været i stand til at stille op i så mange kommuner ved deres første valg.

Vi har brug for dig!

En valgkamp kan ikke gennemføres uden hjælp fra flittige frivillige! Det gælder selvfølgelig også for Alternativet Haderslev.
Vi har brug for så mange hænder og fødder som muligt, både til at hjælpe med at fortælle om Alternativet i fx gågaden og til at sætte plakater op, når det er så vidt :slight_smile:
I løbet af de næste par uger, vil alle medlemmer af Alternativet Haderslev blive ringet op af et medlem af bestyrelsen, så vi kan få koordineret kræfterne.
Hvis du ikke vil ringes op, eller ikke har mulighed for at hjælpe i valgkampen, kan du skrive til haderslev@alternativet.dk så tager vi selvfølgelig hensyn til dette!

Støt med en valgplakat

Du kan også støtte vores valgkamp ved at donere en eller flere valgplakater! En valgplakat koster 20,- og det løber hurtigt op, når der skal bruges nogle hundrede stykker.
Hvis du vil hjælpe os, kan du indsætte det beløb, der passer dig på mobilepay 61714034 :green_heart:
Hvis du vil støtte med et større beløb, kontakt da bestyrelsen på haderslev@alternativet.dk for at aftale nærmere.

Synlighed

Det er vigtigt at vi er synlige i by- og landbilledet de næste måneder frem mod 21. november. Derfor her en opfordring til at gå ind på shåppen.dk hvor du kan købe sweatshirts, T-shirts og badges. Lad os sammen vise hvad vi står for!

Hjemmeside

Vi arbejder, sammen med landssekretariatet, på højtryk for at få vores hjemmeside færdig. Vi regner med at den er klar til at gå i luften i løbet af de næste dage…
Vores hjemmeside får adressen: haderslev.alternativet.dk og her vil du, om forhåbentligt ikke så længe, kunne finde hele vores valgprogram samt masser af info om Alternativet haderslev og vores kandidater.
Hold øje med vores Facebook side facebook.com/alternativethaderslev her vil der løbende komme opdateringer og info omkring valgkamp, hjemmeside mm.

Vi ses til en spændende valgkamp :green_heart:

Kærligste hilsener
Frank Truelsen
Forperson Alternativet Haderslev