Nyhedsbrev oktober 18

Kære medlemmer af Alternativet i Svendborg Kommune

Her er et nyhedsbrev fra bestyrelsen, som handler om kommende møder (der er et åbent møde med vores byrådsmedlem Karl Magnus Bidstrup allerede på næste søndag, på Færgegården – kom endelig, hvis du kan), den nyvalgte bestyrelse og en kommende hjemmeside.

Kommende møder

I den kommende tid har er der nogle møder, som I alle er velkomne til.

Søndag 11. november er der som nævnt støttegruppemøde om byrådsarbejdet med Karl Magnus Bidstrup. Det er en god mulighed for at få et indblik i og et ord indført i de overvejelser, der ligger til grund for Karl Magnus’ arbejde i byrådet. Vi håber meget, at I har lyst til at komme og støtte op om Karl Magnus

Næste bestyrelsesmøde er også åbent for alle medlemmer. Det er tirsdag 20. november.

Kalender:
11. november Støttegruppemøde
kl. 19.00-21.00
Færgegården
Færgevej 13, 5700 Svendborg

20. november Åbent bestyrelsesmøde
kl. 19.00
Nordrelys
Christiansvej 45a, 5700 Svendborg

Hjemmeside

Vi forventer i løbet af kort tid at kunne indbyde jer til Alternativet Svendborgs egen hjemmeside, hvor I vil kunne finde nyheder fra foreningen, byrådsarbejdet og mødereferater.

Ny bestyrelse

Ved årsmødet 30. september blev der valgt en ny bestyrelse. De fleste medlemmer er gengangere, men der var en enkelt udskiftning. Bestyrelsen har ved sit første møde 23. oktober konstitueret sig, og den ser således ud nu:

  • Erik Stent Pedersen (Forperson)
  • Jonas Bock Michelsen (Næstforperson)
  • Johannes Irminger (Kasserer)
  • Frands Frydendal
  • Bente Kjær

Valg til næste år – vær klar!

Som bekendt skal der afholdes folketingsvalg senest juni næste år – også lokalt skal vi være klar med møder og valgaktivitet i det hele taget.

Med venlig hilsen

Erik