Nyhedsbrev og medlemsmøde

Kære Medlemmer i Alternativet
Vi afholdte et spændende møde om Folkeskolen d. 15/12. Den erfarne folkeskolelærer Mehersat Sadjadi fortalte om udviklingen i Folkeskolen de sidste 15 år. Især de sidste 5 år havde været hårde, fordi den ene reform efter den anden kom væltende ned over lærerne, der skulle have den daglige undervisning til at fungere. Ønsket var først og fremmest ro. Ro for nye pludselige reformer og ro i klasseværelset. Desuden ønskes ejerskab over forandringer i skolen.
D. 19/1 kl. 19.30 afholder vi vores næste medlemsmøde. Emnet er Det gode Sundhedsvæsen. Jytte Wester formand for Dansk Sygeplejeråd, Nordjylland kommer og diskuterer det gode sundhedsvæsen for brugere og medarbejdere. Vi vil komme ind på alle de emner, der har med sundhedsvæsenet at gøre, fx en anden måde at styre økonomien på, en fornuftig måde at bruge de mange penge på, en rationel måde at anvende alle ansattes faglige kunnen, en fornuftige måde at helbrede på eller skal man inddrage alternative metoder osv. Mødet er åben for alle medlemmer af Alternativet i Nordjylland, og valg af lokale afhænger af hvor mange der er interesseret i at deltage. I må derfor gerne melde tilbage på 29916657, evt. bare sende en sms, hvis I er interesseret i at komme.
Vi håber meget, at vi ser flere medlemmer, for vi vil gerne lave nogle udadvendte aktiviteter, men det kræver flere aktive medlemmer.
Med disse ord vil jeg ønske jer
Et godt Nytår
Bent H. Jørgensen
Formand for Alternativet Hjørring