Nyhedsbrev - og en opfordring til dig!

Kære medlem

Vi håber, du har haft en dejlig sommer selvom vejret ikke har været det bedste.:cloud_with_rain::umbrella::cloud_with_lightning_and_rain::sun_behind_large_cloud::cloud:

KOMMUNALVALG 21. NOVEMBER
Nu siger kalenderen efterår, og vi er for alvor kommet op i gear til kommunalvalget. Som du måske har set på Facebook, har lokalforeningen nu valgt hele syv kandidater. Her er de:

Anne-Dorrit Harris
Jørgen Folkvang
Camilla Bundgaard
Lene Andersen
Anne Guldborg
Nadia Flyvholm Bak
Astrid Cecilie Budolfsen

DU KAN HJÆLPE OS PÅ VEJ
Vi holder politisk samtalesalon og fredagsbar fredag den 15. september kl. 16-21 i partilokalet på Vesterbro 57. Den begivenhed gør vi til “stiller-event”, så hvis du overhovedet har mulighed for at komme forbi og skrive under på stillerlisten vil det hjælpe os rigtig meget. Tag endelig din kæreste, fætter, storebror, nabo, eller hvem du nu kan komme i tanke om, med!

Jo flere underskrifter, vi får den dag, jo færre kræfter skal vi bruge for at få de sidste i hus, og jo mere tid kan vi bruge på det egentlige politiske arbejde.

HVAD VIL DET SIGE AT VÆRE STILLER?
Når man stiller op for første gang som nyt parti skal man have et antal stillere, dvs. personer, der bor i kommunen og er over 18 år, der skal skrive under på kandidatlisten. I Aalborg kræves der 50 personer.

Kravene er ret enkle: Man skal opgive CPR-nummer, fulde navn og adresse samt skrive under. Ens navn bliver ikke offentliggjort nogen steder, og man behøver ikke at være medlem af Alternativet. Man må bare ikke være stiller for flere partier eller lister.

Kom og hjælp os med at få styr på den del af de formelle krav!

KAMPAGNE-NYT
Den Grønne Platform - turnéen rundt i kommunen med vores flotte campingvogn kommer til at køre hele efteråret. Følg med i turen rundt via vores Facebook-side

På Facebook-siden kan du også følge med i “Ugens opfordring”, der handler om at leve grønnere og mere bæredygtigt. Der bliver invitationer til forskellige begivenheder, der passer med temaet.

Vi er næsten klar med vores valg-folder, og du vil kunne se den på Facebook-siden, når layoutet er færdigt.

Nu på lørdag skydes Aalborg Bæredygtighedsfestival i gang, og vi er på pletten med en mini-stand i Det Grønne Telt på Honnørkajen kl. 12-15. Kom og sig hej til nogle af vores kandidater!

I forbindelse med Bæredygtighedsfestivalen holder vi et arrangement om indekompostering, som vores byrådskandidat, Lene Andersen, vil gøre os klogere på. Det sker nu på tirsdag den 12.09. kl. 19-21 i vores partilokale på Vesterbro. Find begivenheden på vores side.
(Jeg har opgivet at sætte et link ind her - beklager ;-))

Vore byrådskandidater kommer rundt til mange valgmøder rundt om i kommunen. Kom og støt dem! Vi fortæller på Facebook-siden, hvor de kommer hen.

BESTYRELSEN GÅR I “NÆSTEN-DVALE”
I sommer meddelte Benjamin Nielsen at han træder ud af bestyrelsen. Det er vi rigtig kede af, for han har bidraget meget positivt til vores samarbejde.

I forvejen havde vi en relativt lille bestyrelse, og da et af medlemmerne er Lene Andersen, der nu er blevet kandidat til byrådet, og da de to suppleanter, Anne-Dorrit Harris og Jørgen Folkvang, også er kandidater, har vi besluttet at prioritere valgkampen frem for det almindelige bestyrelsesarbejde. De to tilbageværende bestyrelsesmedlemmer, Jens Oluf Bundgaard og jeg selv, kommer til at bruge næsten alle vores kræfter på at støtte og koordinere vores kampagne til kommunalvalget. Efter valgdagen vender vi tilbage til “business as usual”, forhåbentlig fyldt med glæde over valgresultatet.

VIL DU VÆRE FRIVILLIG?
Vi har altid brug for flere hoveder, hjerter og hænder, og her i valgkampen gælder det mere end nogensinde. Skriv gerne til os, hvis du vil hjælpe: aalborg@alternativet.dk.
Vi kommer også til at kontakte mange af jer, der allerede har givet tilsagn om at være frivillige, så er I advarede:-). Der bliver opgaver som f.eks. plakatophængning, deltagelse i gadeaktioner, praktisk hjælp med møder o.lign., hjælp med PR og kommunikation generelt og meget mere.

Vi glæder os til at møde dig derude i virkeligheden og ønsker dig et skønt efterår!

Kærlig hilsen
din bestyrelse

P.S. Sæt allerede nu kryds i kalenderen 21. november, hvor vi holder valgaften i partilokalet og 24. november, hvor vi holder en rigtig valgfest!