Nyhedsbrev og aktivitetskalender for Esbjerg kommune frem mod valget

Kære dejlige medlem! :green_heart:

Vi gør hvad vi kan for ikke at spamme dig med mail, men nu syntes vi det var på tide med et nyhedsbrev, for der kommer til at ske ting og sager op mod valget.

  • I morgen, torsdag den 26. oktober kan i møde vores spidskandidat, Karin Schwartz i Ribe sammen med resten af spidskandidaterne i vores valgforbund (A,B,F,Ø,Å). Det sker på Cafe Green Living på Domkirkepladsen i Ribe 17.30-19.30.

  • Fredag den 27. oktober går turen til Bramming, hvor i kan møde Karin og resten af spidskandidaterne fra A,B,F,Ø,Å-valgforbundet på restauranten på Bramming Banegård 14:00-16:00.

  • Og for de af jer der har lyst til at møde bestyrelsen og / eller resten af kandidaterne, så holder vi et uformelt medlemsmøde i Ribe på mandag den 30. oktober klokken 19:00-21:00 på Café Kærlig i Sønderportsgade i Ribe. Der vil være lidt sødt til ganen.

  • Ungdommen skal heller ikke snydes, så den 1. november afholder Alternativets Unge “Ungt håb i Esbjerg” – et politisk laboratorie m. MF Torsten Gejl. Alle unge er velkomne, uanset politisk observans og medlemsskaber, så er du ung, kan du bare slæbe alle vennerne med og være med til at skubbe Esbjerg Kommune i en grønnere retning.

  • Er du også træt af New Public Management, med dets evindelige kontrolhysteri, så arrangere vi i samarbejde med esbjergsamarbejdet den 2. november en debataften om netop dette emne i Storm P. salen på Hovedbiblioteket i Esbjerg. Her vil i blandt andet kunne opleve vores næstformand, Edvard Korsbæk, give en kort historisk gennemgang af systemets etablering, og vores spidskandidat, Karin Schwartz vil være skarp i den efterfølgende paneldebat.

  • Og så er der naturligvis fredag den 3. november, hvor Uffe Elbæk kigger forbi X-perimentet(Vil du møde Uffe Elbæk i Esbjerg?) Kronprinsensgade 24, baghuset, 6700 Esbjerg, og efterfølgende åben debat i Heerups have foran Hotel Britiannia. Det foregår fra klokken 11:00-13:30

Og så er der naturligvis et væld af debatarrangementer rundt omkring, hvor i vil kunne møde vores kandidater.
Vi har samlet det hele på en liste, som vi løbende opdaterer:
(Aktivitetsplan for Alternativet i Esbjerg kommune op til kommunalvalget).

Med de grønneste hilsner og håbet om en grønnere, mere klimavenlig og empatisk fremtid for både vores egen lille del, men også resten af verden :green_heart:

Steen T. F. Jensen
forperson.

PS: Vedlagt er vort valgforbundspapir med de overordnede 10 punkter, som vi er blevet enige med de andre partier i valgforbundet om at kæmpe for, og som vi syntes falder særdeles godt i tråd med Alternativets ånd og politik.

ValgforbundKV17.pdf (363.9 KB)