Nyhedsbrev - Nyt opstillingsmøde for kandidater til folketingsvalget

Kære medlemmer af Alternativet Storkreds Bornholm!
store%20%C3%85

Dette Nyhedsbrev indeholder vigtigt nyt om nyt opstillingsmøde hvor vi har mulighed for at vælge én ny kandidat for Alternativet til næstkommende Folketingsvalg: Samt håb om hjælp fra jer til ophængning af plakater… Det kan gå løs når som helst, og da vi allerede har én bravende god kandidat er der fuld gang i forberedelserne! :grinning:

Nyt opstillingsvalg for kandidater
Poul Bloch Jensen har valgt at trække sit kandidatur til det kommende folketingsvalg, da han af glædelige personlige grunde skal flytte fra øen til sommer.

Der indkaldes derfor til nyt opstillingsmøde
Palmesøndag d. 14/4 kl 19.00
Multhuset Østerlars, Stavsdalsvej 30, 3760 Gudhjem

Ønsker du at opstille som kandidat for Alternativet til det næstkommende Folketingsvalg skal du have været medlem af partiet i tre måneder, inden d. 14/4. Du skal indsende dit opstillingsgrundlag til bestyrelsen senest tre uger før opstillingsmødet.
Det kan fremsendes til:
storkreds.bornholm@alternativet.dk

Opstillingsgrundlag der er fremsendt vil blive offentliggjort ved udsending til alle medlemmer senest to uger før opstillingsmødet.

Til orientering: Hvis der bliver udskrevet valg inden d. 14/4 har vi mulighed for at indkalde til opstillingsmøde med to dages varsel.

Venlig hilsen
Storkreds bestyrelsen

Ophængning af plakater

Folketingsvalget nærmer sig og vi har brug for DIN hjælp til at hænge plakater op. Måske har du tid til en enkelt på lygtepælen uden for dit hus, eller måske vil du være med hele natten, når det går løs i Rønne den dag hvor Lars har trykket på ”knappen” Uanset hvor mange du har tid og lyst til at hænge op, vil vi være taknemmelige for hver en plakat der bliver hængt op.

Plakaterne vil blive leveret hjem til dig sammen med strips. Vi vil forsøge at lave hold af minimum 2-3 personer, så vi også kan få nogle hyggelige timer ud af det. Når vi har det fulde overblik over hvem der gør hvad, får du et skriv omkring reglerne for plakatophæng.

Vi du være med på plakat-hÅldet 2019, så send en mail til supersjus@gmail.com med

Navn Mobilnummer Hvilken by eller område du vil hænge plakater op i Hvor meget tid du har Hvor mange du/i eventuelt er

Vi glæder os meget til valgkampen

Kærlig hilsen

Maria Hach - Folketingskandidat for Alternativet Bornholm Sus Sørensen - Medlemsansvarlig Tom Hjorth Grove - Medlemsansvarlig

Det skal tilføjes at Poul Block forbliver medlem af bestyrelsen indtil han rejser og vi er Poul meget taknemmelige for det store arbejde han allerede har lagt som kandidat, der er med til at ruste os som parti, bestyrelse og kommende kandidater til valgkamp.