Nyhedsbrev nr. 7, 2017 - Valgkamp!

Kommunalvalg!

Kære medlemmer i Sønderborg Kommune,

I dag er der præcist 4 uger til kommunalvalget! Valgkampen er ved at gå i gang for alvor!

Men vi har brug for din hjælp!

Alternativet kan ikke konkurrere med de store partier på avisannoncer og valgplakater. En enkelt helsideannonce i Ugeavisen, som blandt andet Venstre og Socialdemokratiet har haft, vil vi ikke engang kunne få for hele vores valgbudget.

Mobilisering af medlemmer - flere kan mere!

Derfor må vi gøre noget andet! Vi skal have sat gang i jungletrommerne, og det er her DU kommer kommer ind i billedet. Vi må bruge mund-til-øre metoden! Det er lidt nemmere, hvis man også kan give en folder, så vi beder om din hjælp til at dele foldere ud til venner, familie, naboer, kollegaer, studiekammerater mm.

Foldere til uddeling kan I få på mandag den 30. oktober, når vi har åbent medlemsmøde på Sønderborg Bibliotek (det gamle), lokale 3-4. Men du skal ikke tage flere foldere, end du kan overkomme at dele ud. Kan du uddele 10 er det fint, kan du klare 20, 50 eller mere, så er det også fint.

En anden måde som du kan hjælpe på, er ved at tage med kandidater ud i Sønderborg Kommune og snakke med vælgerne. Det kan du også melde dig til på mandag. Jo flere vi er til at gå ud på gaderne og møde vælgerne, jo længere kan vi komme rundt. Vi vil gerne rundt i hele kommunen, også til de små lokalsamfund.

Endelig kan du hjælpe ved at få et af vores skilte “…der er også Alternativet”, og lægge den i bagruden af din bil.

Så kom og give en hånd med, det er nu vi skal rykke. Det er nu vi skal plante grønt håb i Sønderborg Kommune!

Medlemsmøde i Nordborg - Udviklingen af Nordals

Vi har medlemsmøde i Nordborg den 1/11, kl. 19 på NordAls skole, lokale 17. Her kan du komme og møde Alternativets kandidater i Sønderborg Kommune og komme med dit bud på fremtiden for Nordals. Skal vi have mere asfalt eller flere cykelstier? Skal vi ændre den offentlige transport? Hvad mener I om Venstres forslag om 4-sporet vej helt til Svenstrup? Er skoler og idrætstilbud i orden? Hvordan er boligsituation? Kom, gør os klogere, og lad os få en debat om udviklingen af Nordals.

Kom, og vær med!

Der vil være masser af aktiviteter rundt om på Als, og alle 5 kandidater får rigtigt travlt med at tage rundt i kommunen og snakke med vælgere, og med at deltage i valgmøder.

Vi kommer også i TV, og på fredag den 27. oktober kan man se en af vores kandidater i Sønderborg Lokal TV, vistnok kl. 22.

Hvis du ikke kan komme på mandag og hente foldere, så kan du også få dem på mødet 1/11 i Nordborg og ellers kan du kontakte undertegnede.

Vores aktiviteter kan også følges på facebook:
https://www.facebook.com/groups/alternativet.soenderborg/

God valgkamp og godt humør!

Kom ud, deltag i aktiviteterne, mød os, støt os, og udbred budskabet om at Alternativet planter Grønt Håb i Sønderborg Kommune!

Og husk, at tage det gode humør med!

Humor - Uden humor ingen kreativitet. Uden kreativitet ingen gode idéer. Uden gode idéer ingen skaberkraft. Uden skaberkraft intet resultat.

Med venlig hilsen
Karsten Fyhn
Forperson, Alternativet Sønderborg
Tlf.: 2346 1426
Email: soenderborg@alternativet.dk