Nyhedsbrev nr. 6

Lemvig-Struer Lokalafdeling af Alternativet
Tlf. 21486818 mail: LemvigStruerAlternativetmedlemsansvarlig@godmail.dk
Facebookgruppe for Alternativet Struer, Lemvig: https://www.facebook.com/groups/669903319786273/
Facebookgruppe for Alternativet Vestjyllands Storkreds:
https://www.facebook.com/groups/462719773869205/
Facebookside for Struer specielt det kommunale valg:
https://www.facebook.com/Alternativetistruer/

Medlemsbrev nr. 6 2016

Struer den 21. oktober 2016

Kære medlem af Alternativet i Lemvig og Struer Kommuner

Glædelig efterår til alle – nu starter den uhyggelige tid, andre vil sige den hyggelige periode med lys og varme.

Nye vedtægter for Lemvig og Struer Kommune
Med dette brev følger lokalforeningens nye vedtægter – de er nu godkendte af hovedbestyrelsen – så alt er i den skønneste orden. Vi må håbe, at de virker efter hensigten og kommer til at virke længe

Ny kasserer
Jan Mortensen har af helbredsgrunde måtte sige kassererposten fra sig. Vi ønsker ham alt godt, og takker for den indsats han har ydet. Ny kasserer for afdelingen er Liselotte Tarlov.

Kommunalvalg status
Der har været vejledende afstemning blandt medlemmerne i Lemvig Kommune. Pt. ser det ikke ud til at der er stemning for at stille op. Vi tager en status på Lemvig igen til januar.
I Struer er der i bestyrelsens regi ved at blive at formuleret politik til hvad liste Å vil kæmpe for i byrådet. Den proces fortsætter ved opstillingsmødet den 25. oktober 2016.

Møder i fremtiden
Som nævnt tidligere i brevet er der den 25. oktober 2016 kl. 19.00 første opstillingsmøde til kommunal valg i Struer Kommune.
Den 2. november kl. 19.30 er der debataften om EU i Holstebro. Det er med det lokale folketingsmedlem Rene Gadé og mødet holdes sammen med Holstebrogruppen. Du skulle gerne have modtaget en indkaldelse, hvis ikke så skriv.
Sæt allerede et foreløbig kryds ved den 19. november 2016 Et par aktivister er ved at stable et alternativt julearrangement på benene. Mere om det i næste medlemsbrev
Den 25. november fra kl. 16.00 tager Alternativet et opgør med forbrugerismen ved at afholde på moderne dansk Green giveaway. Ideen er i stedet for at bruge en masse penge den dag så give noget og tage noget med igen. Arrangementet finder sted forhåbentligt på Rådhuspladsen. Vil du hjælpe eller har noget du vil give, kontakt da Liselotte Tarlov Mere om det i næste medlemsbrev
Den 21. november 2016 er der medlemsmøde på Aktivitetscentret temaet er kommuearbejde og udvikling af lokal Alternativ politik. Peder Sørensen tidligere SF nu Alternativets medlem af Ringkøbing/Skjern Kommunes byråd vil fortælle hvad der er tunge arbejdsopgaver i det kommunale arbejde og resten af aftenen vil vi bygge videre på vores egen politik i Struer.
Så der sker en masse i din lokale forening – vi håber at se så mange og der skulle forhåbentligt være noget for alles smag en eller anden gang.

Materialer til salg
Der er nogle materialer på lager – da vores indtægter fra kontingent er små, er vi nødt til at skabe andre indtægter. Ønsker du at købe noget så skriv til lemvigstrueralternativetmedlemsansvarlig@godmail.dk eller ring på 21486818

Der er to t-shirt i størrelse Large. En i farven hvid hvor der står”Det er crazy” og en i stor med påskriften som vist på billedet

Pris pr. stk: 200 kr. 100% bæredygtige
Der er tre muleposer – alle hvide.
En som vist på billedet – en med påskriften ”Det er crazy” og en ”Å” mulepose også bæredygtige produkter. Pris pr. stk. 125 kr.
Køleskabsmagneter med indskriften ”Jorden kalder” Alternativet ikke som vist på billedet Pris pr. stk. 25 kr
Badges i tre forskellige størrelser til henholdsvis 12, 15 og 20 kr.
Kuglepen med indskriften”Alternativet” med mulighed for skift af patron pris pr. stk.25 kr.
Ark med labels som vist 25 kr.

Desuden er der to drikkedunke som koster 150 kr. pr. stk. Der står Alternativet på den.

Det var vist alt for denne gang

Til kalenderen
Sæt x ved den 30/1-2016, der afholdes det faste årlige Årsmøde og opstillingsmøde

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for lokalafdelingen Lemvig Struer