Nyhedsbrev | November | Nordjylland

Slutspurt før valget

Om to dage står vi bag forhænget med to lange lister og skal sætte vores krydser. Der er blevet arbejdet og knoklet fra alle sider for at lave et godt valg for Alternativet, og nu er den absolutte slutspurt i gang. Vi sætter vores krydser, men mest af alt så krydser vi fingre for, at vi får et rigtigt godt valg for alle vores opstillede kandidater i de nordjyske kommuner og i regionen.

Dette nyhedsbrev bliver ganske kort, men vi vender tilbage en uges tid efter valget med de hotteste nyheder, interviews og resultater fra valget – glæd dig.

Her kan du læse om et par muligheder for at deltage kommende arrangementer:

  • Workshop – Hvad skal der ske med vores partilokale?
  • Temaaftner om Borgerløn.

Workshop – Hvad skal der ske med vores partilokale?

Vi kaster det hele op i luften, og indbyder til at deltage i en proces, hvor vi i fællesskab undersøger fremtiden for vores partilokale i Aalborg.

Meget har ændret sig, siden vi indtog lokalet for godt to år siden: økonomi, behov, aktivitetsniveau, masser af aktive medlemmer, 8 lokalforeninger er stiftet og meget andet.

Tiden er kommet, hvor vi skal revurdere, hvad der skal ske med vores partilokale, og det finder sted den 30. november kl. 18.30 - 21.30, Vesterbro 57, 9000 Aalborg.

Tilmelding er nødvendig, idet der udsendes materiale til de tilmeldte nogle dage før.
Link til tilmelding og supplerende oplysninger om mødet.


Borgerløn - svaret på tidens udfordringer?

I løbet af vinteren bliver der arrangeret tre temaaftener om Borgerløn.
BIEN Nordjylland, og medlemmer af de Radikale og Alternativet er ved at planlægge panel- og debataftener med kvalificerede eksperter for at informere om, hvad Borgerløn er, hvorfor det er en nødvendig udvikling af velfærdsstaten - og herunder hvor pengene kommer fra.

Borgerløn er en politisk vision under udvikling i Alternativet. Der er mange forsøg i gang rundt om i verden. Hvordan skal borgerløn se ud i Danmark? - her i Nordjylland er Alternativet bl.a. med i undersøgelserne af, hvad borgerløn vil betyde for det sociale område i Danmark.

Det første møde er planlagt til 11. december kl 17 - 19, i Vejgård Biblioteks store sal, Hadsundvej 35, Aalborg.
Dette første arrangement introducerer begrebet Borgerløn, som svaret på tidens problemer, hvor bureaukrati, automatisering af arbejdet og strukturel ungdomsarbejdsløshed vokser eksplosivt.

BIEN (Basic Income Earth Network) Nordjylland er vært ved arrangement, som er gratis. Hold øje med facebooksiden BIEN Nordjylland for at læse mere om arrangementerne.