Nyhedsbrev med invitation fra vores POFO-medlemmer

STRATEGISK POLITIK

Invitation til møde med Uffe Elbæk og Rasmus Nordqvist
Mandag den 4. november kl. 18-21
Mødested: Remisen, Farimagsgade 45, 4700 Næstved.

Aftenens fokus er - Strategisk politik - hvorfor og hvordan?

Vi skal dels høre, hvad Uffe og Rasmus tænker om det, og dels stille spørgsmål, som er opstået undervejs for jer medlemmer i den proces, der har været i gang siden 1. august i Storkredsene i Politisk Forum og på medlemsdagen 26/10.
Du er velkommen, også selv om du ikke har været involveret i dette arbejde men blot er interesseret i aftenens fokus.

  • 18.00 -18.45 Hvad vil du spørge om ? Forberedelse af spørgsmål og bud på ønsker for arrangementer i foråret arrangeret af Pofo Storkreds Sjælland.Det kan være politiske såvel som strategiske emner
  • 18.45 -19.15 spisepause og løs snak.
  • 19.15 – 21.00 oplæg og debat
    Hvilke behov, ønsker og forhåbninger har Uffe og Rasmus til udvikling og brug af en strategisk politik Efter oplæg, er det tid til at stille de spørgsmål I har forberedt.

Tilmelding senest 31/10 her eller til ruth.johnsen@alternativet.dk

Sæt kryds i kalenderen.
Allerede nu vil vi invitere til et møde 19. marts 2020 i Byens hus i Roskilde kl. 19-21
Det handler ikke om strategi men om ”Lysegrønt håb”. Det er bioetiker Mickey Gjerris der har sagt ja til at holde foredrag om ”Hvor kan man finde håb, når den eneste klode vi har hjemme på ødelægges af menneskeskabte forandringer?”

Han har netop udgivet en bog med titlen ”upraktisk håndbog i Lysegrønt håb”. Dertil kommer, at selv om emnet er alvorligt, så lykkes det Mickey Gjerris at være morsom og skabe en god stemning og mod på livet. Han har lovet, at prøve at pege på, hvordan ideerne i bogen kan indrages i det politiske arbejde med natur og klima.

Gode hilsner fra Ruth Johnsen og Jakob Jespersen