Nyhedsbrev med indkaldelse til supplerende opstillingsmøde og valgkamp, politik og kaampagne

Kære medlemmer

I indkaldelse til supplerende opstillings – og medlemsmøde.

Med denne indkaldelse sætter vi nu for alvor gang i valgkampen frem mod den 21/11.

Vi har fået en ny aspirant, som gerne sammen med Line vil være kandidat til kommunalvalget.
Derfor indkalder bestyrelsen til supplerende opstillings- og medlemsmøde den 7. september kl. 19.00 hos Line Høst Seiding Assensvej 75, 5500 Middelfart

Aspiranten er Marit Sonja Bick; du kan læse mere om hende lige her Præsentation Marit Bickn.pdf (389.2 KB)

Skulle du også sidde med en kandidataspirant i maven, så er det nu, du skal komme med din tilkendegivelse. Vi skal have den senest tirsdag den 22. august på mail til middelfart@alternativet.dk

Dagsorden

 1. Velkomst og status på planlægning af valgkampagnen v/bestyrelsen
 2. Valg af stemmetællere
 3. Præsentation af aspirant Marit Sonja Bick (Marit giver en kort præsentation af sig selv, og det hun især brænder for politisk)
 4. Godkendelse af Marit som kandidat.
  Godkendelsen sker, hvis flere en 50% af de fremmødte godkender Marit som kandidat. Da der kun er 1 supplerende kandidat er Marit samtidig valgt, som kandidat, når et flertal har godkendt hende.
 5. Politikudvikling og Kampagne – fra nu og frem mod den 21. november.
  a. Politikudvikling.
  Vil du gerne sammen med kandidaterne, være med til at udvikle lokalpolitik, enten på et specifikt område, som du kender til eller på det generelle plan? Både Line og Marit (hvis I godkender hende) har klare politiske mærkesager. Men de vil meget gerne også høre, hvad du ser som det allervigtigste Middelfart Kommune skal arbejde med i den kommende byrådsperiode.
  b. Kampagne
  Har du gode ideer, sjove events, viden om medier, viden om ting, der sker i kommunen de kommende måneder mm? Og gerne ideer, som ikke medfører ret megen udgift, da vi ikke har mange midler til at lave valgkamp for.
  Længere nede i nyhedsbrevet kan du læse om de ting, der allerede er planlagt.
 6. God valgkamp - vi ses derude :smile:

Her kan du deltage i valgkampen (det der er planlagt indtil videre)

1/9 er der Festlig Fredag som afslutning på trekantområdes festuge. Her er vi at finde i Middelfart by. Se efter Store Å, så møder du både Line og Marit, der gerne vil have en snak om håb og bekymringer for Middelfart Kommune.

7/9 opstillings – og valgmøde.

10/9 finder du Alternativet Middelfart på Naturens Dag. Vi deltager med en stand i Tusindårslegeparken, Østergade 83, Nørre Aaby, der hvor den officielle åbning er. Hos os kan børnene blive malet i ansigtet, mens de voksne får sig en samtale om naturen i Middelfart. Du kan se hele programmet her.

Alle søndage frem mod valget er der ”Gå med Å”.
Vi mødes et sted i kommunen. Mens vi går en tur i naturen, er der også tid til at tale med kandidat(erne), tale om lokalpolitik, kampagneideer mm.
Den 27/8 mødes vi ved Strib Fyr kl. 15.00. (Vi har ikke store Å med på gåturene, men du kan sagtens finde os alligevel :wink:)
Den 3/9 mødes vi ved Ejby mose. Vi mødes ved P-Pladsen (se kort her)
Den 10/9 er vi på naturens dag, så der går vi ikke.
De kommende søndage er turene endnu ikke fastlagt, måske du har en god tur et sted i Middelfart, som du gerne vil ”Gå med Å”.
Vi går i roligt tempo, så alle kan være med.

• Opsætning af valgplakater.
Lørdag den 25. oktober kl. 12.00 har vi brug for al den hjælp, vi kan få. Det er nemlig her, at vi må sætte valgplakater op. Så hvis du kan prioritere den dag, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.
Vi får brug for biler med trailer, stiger og gåpåmod. Vi kvitterer med noget at spise og drikke, når vi er færdige. Mere om det praktiske senere – men krydset må du meget gerne sætte nu, hvis du kan hjælpe den dag.

Kendte datoer for valgmøder
Der er allerede nu lagt datoer for en lille håndfuld valgmøder. Har du tid og lyst, så vil det være skønt med noget grøn opbakning. Tidspunkt, konkret sted og eventuelt tema, vil komme senere, når vi ved mere.
1/11 i Gamborg
2/11 i Brenderup
9/11 på Middelfart Gymnasium (her er TV2 med)
16/11 på Walker

Vil du hjælpe med i valgkampen?
Om du har 2 minutter, 10 minutter eller mere tid, du kan afse til hjælp frem mod den 21.november, så er al hjælp velkommen.
Måske du bare brænder for at gi’ den hele armen med kampagnen, så er du mere end hjertelig velkommen. Kan du og hvor kan du bidrage til kampagnen?

Skriv en mail til Tine Busk på tine.busk@alternativet.dk , så vender hun lynhurtigt tilbage og får overblik over, hvad du gerne vil og kan bidrage med.

Vil du sætte dit præg på lokalpolitikken?
Så skriv til Line Høst Seiding på line.seiding@alternativet.dk

På vegne af bestyrelse, kandidat og aspirant
Tine Busk