Nyhedsbrev marts 2019

Kære medlem af Alternativet på Fyn

Her får du lidt info om hvad der er på vej her i løbet af foråret, og hvad vi i storkredsbestyrelsen arbejder på for tiden.

Vær med til at kvalificere folketingsgruppens erhvervspolitiske udspil

Der arbejdes på et udspil om erhvervspolitik, og folketingsgruppen vil gerne have medlemmers inputs.

Har du særlig interesse for eller viden om erhvervspolitik?
Så kan du give dine inputs på to måder.

Der afholdes åbne møder om udspillet i hhv. i Aarhus 19. marts og i København d. 20. marts (events på AlleOs kommer snart).

Kan du ikke deltage i et af de møder, har du mulighed for at give input pr. mail. Hvis du er interesseret, så send en mail til vores fynske repræsentant i Politisk Forum, Kaj Løvstrøm Nilsson, på mail: kln2@godmail.dk

Når du har tilkendegivet, at du gerne vil være med, vil du få udspillet tilsendt.
Vi arbejder denne gang med en stram tidsplan, så det er påkrævet med hurtig handling da inputs skal indsendes d. 24. marts.

Grønne hilsner Kaj, POFO-repræsentant i storkredsen.

D. 2. april har vi opstillingsmøde og ekstraordinært årsmøde

I har forhåbentlig fået indkaldelsen. Senest tirsdag d. 19. vil I også få tilsendt opstillingsgrundlag på kandidater til de forskellige poster.

Vi har fået to kandidater til Hovedbestyrelsen, én kandidat til Politisk Forum og én kandidat til Storkredsbestyrelsen.

Vi har mulighed for at åbne op for nye kandidater på mødet. Så du må meget gerne overveje om du har lyst til for eksempel at deltage i arbejdet med Alternativets politikudvikling i Politisk Forum. Vi skal nemlig sætte to personer + suppleant. Så det er rigtig ærgerligt at vi kun har én pt.

Du kan læse mere om hvad arbejdet i PoFo går ud på, fra PoFos ledelsesudvalg:
Vedr valg til politisk forum.pdf (57.7 KB)

Vi har opsagt vores lokaler i Nørregade i Odense

Betyrelsen har besluttet at opsige vores lokaler i Odense. Indtil videre uden planer om at anskaffe andre lokaler.

Beslutningen er truffet hovedsageligt for at frigøre midler til valgkampagnen. Lokalerne var forholdsvis dyre for os, og vi vil gerne bruge vores midler der hvor de gør mest gavn.

Vi har i bestyrelsen søgt at høre alle brugere af lokalerne om behovet for fast lokale. De fleste gav udtryk for at behovet ikke er så stort at det ikke kan undværes. Men hvis det ændrer sig, kan vi altid kigge efter nye lokaler senere hen.

Det betyder at lokalet ikke længere kan benyttes efter d. 2/4.

Hvis du har personlige ejendele liggende, så hent dem hurtigst muligt. De bliver fjernet umiddelbart efter opstillingsmødet d. 2.

Valgkampagnen

Vi håber naturligvis at I alle har en masse planer for valgkampagnen.

Der er allerede nu en lang række arrangementer som vores kandidater deltager i rundt omkring på Fyn.

Hertil har vores kandidater efterspurgt nogle medlemmer som vil deltage som publikum og bakke op om dem når de er ude til debatter. Det kunne være fantastisk at se vores stor Å og de grønne faner når blandt andet Tv2Fyn dækker valget med en række debatter over hele Fyn.

Meld dig hos kampagneteamet på mail:
fyn@alternativet.dk

Redaktionelt

Det er lykkedes Kaj at blive ansvarlig for de Fynske Nyheder, så hvis du ønsker at dele noget så send det blot til ham på: kln2@godmail.dk

Mange venlige hilsener fra bestyrelsen for Storkreds Fyn


Ps. Hørt over hækken: ”Jeg ville have været med til at redde verden, men jeg har desværre ikke tid, vi flyver til Thailand i morgen”