Nyhedsbrev - Kommunalvalg

ALTERNATIVET GENTOFTE
NYHEDSBREV AUGUST 2017

Leg, samtale, boule, skulpturvandring og picnic i Øregårdsparken søndag den 13. august 2017
Vi havde en herlig eftermiddag med gode samtaler, interessant skulpturvandring, spændende bouleturnering og medbragte klemmer – og solen skinnede på os!

OPSTILLINGSMØDE 18.9.2017
Vi håber meget, at du har mulighed for at deltage i opstillingen af vores kandidater til kommunalbestyrelsen mandag den 18. september kl. 19.00 i Udvalgsværelse 1 på Gentofte Rådhus.

Så går starten på kommunalvalget 2017 snart. Der er valg tirsdag den 21. november, så nu skal vi i gang med at udforme vores politiske perspektiver (også kommunalt vil vi arbejde for en grøn, en social og en økonomisk bundlinje).

Kommunernes Landsforening har fået foretaget en undersøgelse der viser, at ”Borgmestre og kommunalpolitikere er de politikere, som danskerne har størst tillid til. … I undersøgelsen er danskerne blevet spurgt, hvor stor tillid de har til en række institutioner. Og ser man bort fra de ikke-politiske institutioner – domstolene og politiet – ligger kommunalpolitikerne højest på skalaen og overhaler både Folketinget, regionsrådet, de politiske partier, folketingspolitikere og regeringen. Lavest er tilliden til EU.” Så kommunalpolitik er vigtig og måske den bedste bastion for det udfoldede demokrati – om end demokratiets vilkår i Gentofte kan diskuteres med den nuværende sammensætning af kommunalbestyrelsen.

Vi vil være meget glade for at kunne stille op med nogle stærke kort der har et solidt bagland at trække på. Derfor håber vi meget, at du kan finde tid til at komme til opstillingsmøde mandag den 18. september kl. 19.00 i kantinen på Gentofte Rådhus.

Vi er i fuld gang med at finde kandidater – hvis du er interesseret i at stille op, må du endelig henvende dig til vores forperson Helle Laustsen (tlf.: 28 18 31 30) eller vores næstforperson Gitte Haslebo (tlf.: 39 62 05 05) – også hvis du har spørgsmål, du ønsker at vende.

SUPPORTGRUPPE
I forbindelse med kommunalvalget har vi brug for flere kræfter til næsten alt - fra politik-formulering til kaffebrygning, fra uddeling af flyers til samtaler med tvivlere osv.

Hvis du har lyst til at byde ind med en idé eller kan bidrage med dette eller hint hører vi meget gerne fra dig på ovelund@raastof.dk (Ove Lund) eller sense@it.dk (Elizabeth Kri-stensen). Du er også meget velkommen til at ringe til Elizabeth på telefon 22 25 04 22.

En gruppe har påtaget sig at bygge store Å’er. Initiativgruppen skriver ”Derudover har vi booket Alrummet i Albertslund i weekenden d. 2. og 3. september, fra lørdag morgen til søndag aften, hvor vi kan klippe, skære, lime og sy, i den helt store stil. Vi har dog brug for flere hænder, end de 6 vi har pt. - for det tager tid og det ville være SÅ rart, om vi kunne gå derfra søndag aften og have lavet alle de Å´er som der skal laves.” Så meld dig (jette.vestergaard@alternativet.dk), hvis du har lyst til en kreativ aktivitet i godt alternativt selskab.

FÆLLESSPISNING I HAVNEN
Til sidst inviterer på en lille ”godbid”:
Aktiviteter og fællesspisning på alle hverdagsaftener i uge 39 (25’ – 29’ september) kl. 18 I HAL 5 på Skovshoved Havn. Før fællesspisningen har vi planer om at afholde mini-talks og workshops. DETALJERET INFORMATION FØLGER.
Du ønskes alt vel indtil vi forhåbentlig ses

p.b.v.
Ove Lund
Bestyrelsesmedlem