Nyhedsbrev Januar 2021. Alternativet Vejle & Opland

VejleKommune AlternativetAa

Kære alle,

Velkommen til 2021, lad os kalde det V året, V for valg for kommunalvalget der venter i november og V for vaccinerne mod covid-19 der udrulles nu - om vi individuelt vælger at modtage den eller ej.
Netop dette sidste havde vi en større diskussion om på seneste bestyrelsesmøde i lokalforeningen, for meningerne og holdningerne til vaccinen er forskellig. Nogle kan ikke vente at være blandt de første, andre afventer en mere varig version og atter andre ønsker den slet ikke.

En ting er vi dog enige om, det er den enkeltes individuelle og frie valg,ingen skal presses til, hverken at modtage eller afvise vaccinen.

Vor ret til indflydelse på vore lokale institituioner, vor ret til det frie valg og vor ret til en grøn fremtid - det er blot tre af de punkter vi går til valg på i november.
I lyset af covid-19 krisen ser vi en fremtid tegne sig med et meget bedre skolesystem, hvor det ikke længere gælder om at stoppe så mange elever så muligt ind i et klasseværelse, men målet er at få så mange dygtige, selvstændige, uddannede og velovervejede borgere ud i den anden ende.
I lyset at covid-19 krisen ser vi en fremtid tegne sig med et arbejdsmarked, hvor gode forhold og meningsfyldt arbejde er naturligt og stress og chikane er fortid; et arbejdsmarked hvor interaktionen med teknologi og kunstig intelligens giver større frihedsgrader og skaber mulighederne for en universel borgerløn.
I lyset af covid-19 krisen ser vi en fremtid tegne sig med en infrastruktur præget af grønne byggerier ikke fossile transportformer, huse med hængende haver, skibe med motor og sejl, biler på brint og elektricitet.
Vi ser en fremtid, hvor uddannelse er en livslang oplevelse og menneskelighed er et livsmål.

På mandag den 12. januar kl 19.00 holder vi årets første mandagsmøde -
har du internet og en browser deltag da i vort online mødet på


Deltag via telefon: (DK) +45 70 71 45 05
Pinkode: 602 321 265#

Bemærk vi holder et åbent bestyrelsesmøde kl 18.30 på samme link, hvor alle er velkommen.

Med ønsket om et godt og grønt nytår
Alt det
Lars

1 Like