Nyhedsbrev fra storkredsen

Samlet nyhedsbrev fra Storkredsen og Alternativet København

Kære alle

De Radikale har lige udskrevet folketingsvalg! Sådan må det i hvert fald se ud efter en almindelig realistisk vurdering. Regeringen vil næppe lade sig vælte på Folketingets åbningsdag blot for at udskyde valget en måneds tid.
Det er heller ikke helt uventet, at valget kommer til efteråret. Derfor er vi allerede godt i gang med forberedelserne. Vi har holdt de første møder med kandidaterne og fortsætter løbende, da arbejdet ikke kan ligge helt stille i juli. Men først herefter bliver det rigtig hektisk. F.eks. skal I vente indkaldelse til et frivilligmøde i august.
Der er nok at kæmpe for i valgkampen. Ikke mindst det arbejde og de resultater som vores folkevalgte allerede udviser.

Her er den seneste rapport fra vores repræsentanter på Københavns Rådhus; Birgitte Kehler Holst og Christina Olumeko, begge folketingskandidater.

Kom endelig til det budgetmøde de omtaler. Årets bedste chance for direkte indflydelse på københavnsk politik.

Nyt fra Alternativet på Rådhuset
Alternativets to repræsentanter, Birgitte Kehler Holst og Christina Olumeko, på Københavns Rådhus har haft meget travlt på det seneste. Alternativet har nemlig arbejdet med forslag til forsøg med 4-dages arbejdsuge, indhold til anti-racisme plan, bedre forhold for mennesker med handicap i Indre By og alt mulig andet. Vi er super glade for, at det er lykkedes at få flertal for, at kommunen skal lave forsøgsordninger på 4-dages arbejdsuge. Det er en grand-old mærkesag for Alternativet, og det er simpelthen fuldstændig vildt, at det nu er et flertal for det. Det betyder, at forvaltningen nu skal vende tilbage med forslag til forsøgsordninger, som vi bagefter politisk kan vedtage. Det må være den største sejr for Alternativet KBH i denne valgperiode!

Christina og Birgitte bruger pt. tiden på at forberede Alternativets prioriteter til budgetforhandlingerne her i september. I kommunalpolitik bliver alle de store ting afgjort til budgetforhandlinger, fordi det er nemlig her man kan sætte penge af til byens udvikling. Derfor er det super vigtigt, at Alternativet får sat nogle visionære og ambitiøse fodaftryk her. Som medlem kan du være med til at bestemme, hvad Alternativet skal prioritere. Vi har allerede haft et åbent møde, hvor medlemmerne kunne høre om Christina og Birgittes foreløbige ideer og komme med input. Næste møde er d. 10. august (Alternativet til budgetforhandlinger | Facebook), og vi håber på at se mange af jer!

Sommerhilsner fra
Bestyrelsen :sunny: