Nyhedsbrev fra storkredsen

Supplerende opstillingsmøde til Folketinget d. 18. september

Det går stærkt i politik. Så forberedelse ved rettidig omhu er nødvendigt.

Nu hører vi valgtrommerne fra Christiansborg - eller måske bare tomme valgtønder? - buldre for et valg i efteråret. Men der er under alle omstændigheder kun et år til næste folketingsvalg. Derfor er det ikke for tidligt at tage de første praktiske skridt.

Plakater og budskaber sætter vi på tegnebrættet nu. Men kandidaterne selv er selvfølgelig altid det vigtigste. Vi mener ikke vi kan få for mange af dem. Der bør være så mange folk som muligt på gaden og alle andre steder til at tale Alternativets sag.

Derfor arrangerer vi et supplerende opstillingsmøde til Folketinget d. 18 september kl. 11.

Husk hvis du kender den helt rigtige person med stærke kompetencer på vores politik. Bed vedkommende melde sig som kandidat. Det gælder også ikke-medlemmer du vil elske at stemme på. Få dem til at melde sig ind i Alternativet inden d. 18 juni. Det er sidste chance for at være opstillingsberettiget til d. 18. september ifølge vores regler.

Derudover kom meget gerne og tag et nap med i valgkampen. Vi kan bruge alle hænder. Vores politik bygger på at alle mennesker kan bruges og at vi har brug for hinanden. Det gælder også valgkampen i sig selv.

Vi ønsker alle en dejlig grøn sommer

Grønne hilsner fra storkredsbestyrelsen :sunny: :sunny: