Nyhedsbrev fra Storkreds Sjælland

Kære medlem af Alternativet i Storkreds Sjælland

Som I nok ved, nærmer det ekstraordinære landsmøde sig med hastige skridt. Mødet afholdes i Aalborg d. 3. februar 2019. Landsmødet handler om en afgørende ændring af vores vedtægter, som har betydning for sammensætningen af hovedbestyrelsen og storkredsenes repræsentation i denne. Vi vil naturligvis gerne opfordre alle til at købe sig adgang til at stemme, hvis ikke man har mulighed for at møde op. Invitationen til det ekstraordinære landsmøde kan findes på nedenstående link. (billetter i digital adgang købes på Billetto)

https://alleos.alternativet.dk/events/view/2937

I forbindelse med det ekstraordinære landsmøde tilbyder Bine, at man kan deltage på et digitalt zoommøde d.31.01.19 fra kl 19-19.45. Her vil hun gennemgå vedtægtsforslagene og orientere om baggrunden. Skriv til storkreds.sjaelland@alternativet.dk, hvis du vil have adgang til dette møde.

Udover de organisatoriske ændringer er der fuld gang i kandidaterne, som gør klar til, at der trykkes på valgknappen. I den forbindelse afholder Landssekretariatet en workshop i Køge - “Ind i maskinrummet”, hvor man kan komme og høre mere om valgkampen. En valgkamp kræver en masse frivillige kræfter, men der er opgaver på alle niveauer.Man behøver ikke at melde sig til en stor opgave; alle kan være med, om du har meget eller blot en smule tid. Til eventet i Køge er alle velkomne også ikke-medlemmer af alternativet. Så kom endelig, tag din veninde, ven, kæreste, nabo, mor eller far under armen og tilbring en aften sammen med os. (Der serveres sandwich, te og kaffe) Tilmeld jer her:

https://alleos.alternativet.dk/events/view/2981

Både det ekstraordinære landsmøde og “Ind i maskinrummet” er tiltag, der er uhyre vigtige for, at Alternativet kan bestå og drives fremover. Vores organisatoriske hjerte fungerer ikke, hvis ikke aktivismen er med, og omvendt. Derfor håber vi på, at se så mange som muligt til “Ind i maskinrummet” som muligt. Ligesom vi håber på at mange vil afgive deres stemme på det ekstraordinære landsmøde.

Hvis du ikke kan komme til workshoppen, men overvejer at være frivillig under valgkampen, så send os en mail - også hvis du bare kan sætte 10 plakater op i dit lokalområde. Til studerende kan vi tilbyde at skrive en kampagnereference til CV’et, hvis det ønskes.

Vi kan allerede nu meddele at storkredsens eget års- og opstillingsmøde vil blive afholdt d. 31/3-19 så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Indkaldelse udsendes i midten af februar

Gode grønne hilsner fra

Bine Siefert (forperson) Ida Aasvang (næstforperson) og Carsten Teichert (kassérer)