Nyhedsbrev fra Alternativets bydelsforening på Nørrebro

Kære medlem af Alternativet på Nørrebro.

Tak for at du er med :ok_hand:

Nu er september nær, og hverdagen er for de fleste begyndt igen.
Selvom det nu ikke har været til at mærke, så har vi haft sommerferie, hvilken har givet os muligheden for at nyde livet med dem vi holder af og lade eftertænksomheden sænke sig.
Det er altid vigtigt at tænke sig om, og især i de kommende måneder bliver der brug for både al den tankekraft og handling vi kan mønstre, da vi står overfor det nok vigtigste valg i vores partis historie.
21. november er det nemlig tid til at vælge hvem som skal lede os imod en bedre fremtid rundt om i landets 98 kommuner og i de fem regioner.
Her på Nørrebro har vi to kandidater til kommunalvalget og en enkelt til regionsrådsvalget, så skulle nogen af jer som lyst til at være med til at kæmpe for en bedre fremtid og lyst til at få erfaring med at arbejde med politiske kampagner vil yderste gerne høre fra jer.
Det kan være at du er specialist på en enkelt område, måske ved du lidt om meget eller det kan være at du bare synes det kunne være utrolig spændende at være med til at kæmpe for indflydelse til Alternativet.
Lige meget hvad du kan bidrage med vil vi meget gerne høre fra dig, og det kan du gøre enten til at svare på denne mail eller du kan finde os på Facebook: https://www.facebook.com/Alternativetnoerrebro/ hvor du også kan følge arbejdet i den kommende tid.
Måske tænker du ”Hvorfor skal jeg deltage? Det gør vel ikke nogen forskel om jeg er med eller ej” men der tager du fejl, for hver eneste indsats gør en kæmpe forskel, uanset om den er stor eller lille. Det gælder valgkampen og alle andre kampe vi tager for at gøre verdenen til et bedre sted for os alle sammen.

Som nogen måske har lagt mærke til, så har vi nu to, og ikke længere tre kandidater til KV17 her på Nørrebro. Det har vi fordi Stine Helles har trukket sig. Det er sket af personlige årsager og vi kan ikke andet end begræde at vi ikke længere har så dygtig en kandidat som Stine i vores felt.
Vi ønsker Stine alt det bedste fremover.

Det var alt for denne gang – vi glæder os til at høre fra jer og kæmpe med jer for en grønnere fremtid.

De bedste hilsner fra
Alternativets bydelsforening på Nørrebro :heart::green_heart:

unnamed