Nyhedsbrev fra Alternativet Samsø

Kære medlem af Alternativet Samsø

Hermed mere om det annoncerede Årsmøde, der finder sted den 18. marts 2017. Kl. 13.00.

ÅRSMØDET FINDER STED I MEDBORGERHUSET I TRANEBJERG.

Alle er velkomne til at overvære Årsmødet, men kun medlemmer, der har været medlem af Alternativet i mindst 14 dage har stemmeret.

MEDLEMMER, DER ØNSKER AT KOMME MED I BESTYRELSEN, SKAL IFØLGE VEDTÆGTERNE MEDDELE DETTE TIL BESTYRELSEN SENEST 3 UGER INDEN ÅRSMØDET.

Du kan selv vælge, hvad og hvor meget/eller lidt, du vil skrive. Det kunne f.eks. være lidt om, hvad du gerne vil arbejde for, etc.
DETTE SKAL ALTSÅ INDSENDES INDEN DEN 25. FEBRUAR TIL: samsoe@alternativet.dk

HVAD VIL DET SIGE AT SIDDE I EN KOMMUNALBESTYRELSE?

Efter Årsmødet har vi inviteret Karen Poulsen, Fælleslisten, til at fortælle os lidt om, hvordan det er at sidde i en kommunalbestyrelse. Karen Poulsen sad i Kommunalbestyrelsen i Samsø i årene 2005 – 2009.

SAMSØ HAR BRUG FOR ALTERNATIVET!

Vi håber meget at se dig til Årsmødet – og vi håber også, at du har lyst til at blive en del af bestyrelsen i Alternativet Samsø! FLERE VED MERE – OG FLERE KAN MERE!

Kender du en, der måske kunne tænke sig at være med i Alternativet Samsø – men endnu ikke har meldt sig ind, må du meget gerne tilskynde ham/hende til at gøre det inden den 4. marts (hvilket betyder mulighed for at stemme på Årsmødet – og meget gerne inden den 25. februar (med mulighed for at stille op til bestyrelsen på Årsmødet).

Mange grønne hilsner fra bestyrelsen i Alternativet Samsø