Nyhedsbrev fra Alternativet Randers

Byvandring og lokalpolitisk laboratorium


Kære medlem
Først skal I have tusind tak for et rigtig godt årsmøde, hvor vi diskuterede valgforbund og et kommende medlemsmøde. Derfor kan I allerede sætte kryds i kalderen ud for tirsdag den 4. april! På dette medlemsmøde skal vi diskutere, hvordan vi gerne vil have lokalforeningen og bevægelsen til at gå hånd i hånd det næste halve års tid.

På årsmødet tirsdag den 7. marts på Underværket blev der valg følgende til bestyrelsen:

  • Daniel E. Olesen
  • Jan Nielsen
  • Sarah Rosenkrands Witzel Bech-Lodahl
  • Frederik Glerup Christensen
  • Pernille Kjær Pedersen
  • Mette Guldhammer Øllegaard (suppleant)
    På det første konstiuerende bestyrelsesmøde blev Daniel Olesen genvalgt som formand, Jan Nielsen genvalgt som kasserer.

Efter årsmødets afholdelse kan vi også præsenterer Alternativet Randers spidskandidat til kommunalvalget i november 2017:
Frederik Glerup Christensen.
Du kan som medlem møde ham til foreningens diverse møder og specielt det politiske laboratorium, som du kan læse om i det følgende.


Lokalpolitisk laboratorium om byrum og byliv
Den vigtigste dato i dette nyhedsbrev er uden tvivl torsdag den 23. marts. Alternativet Randers afholder det første politiske laboratorium (så vidt vi ved) nogensinde i Randers’ historie. Der vil også serveres sandwich, vand og kaffe på mødet.

I den anledning har vi besluttet at invitere på en byvandring! Programmet er som følgende:

18.00:
Start med byvandring foran Kulturhuset.
18.30-18.45:
Afhængigt af byvandringens længde ender vi på Underværket, hvor selve de politiske laboratorium skal afholdes.
19.00-21.00:
Politisk laboratorium! Her foregår magien, hvor vi ud fra Alternativets værdier skal udvikle lokalforeningens politik om byrum og byliv. Her er ingen tanker eller holdninger forkerte - og to meget kompetente facilitatorer vil guide os igennem laboratoriet.

Da der kun kan være 20 mennesker med på byvandringen, og vi skal vide til hvor mange vi skal købe sandwich, bliver vi nødt til at have tilmelding på. Dog er det ganske simpelt:
Send en e-mail til: Randers@alternativet.dk, og oplys hvem der kommer. Hvis du gerne vil tilmelde flere, så gør gerne det.


Bestyrelsen siger tusind tak for det sidste år - og vi ser frem til et brandgodt valgkampsår! Vi håber at se mange glade og modige ansigter til det Polaet den 23. marts!