Nyhedsbrev fra Alternativet Nordsjælland

Kære medlemmer

Det er noget af en udfordring at skrive nyhedsbrev i en periode som denne: Alternativet er midt i en krise og forskellige politiske kulturer støder sammen. Vi bakker fuldt ud op om vores nye politiske leder, Josephine Fock, og glæder os til at møde hende på års- og opstillingsmødet søndag den 29. marts (se tidligere nyhedsbrev).

Husk at tilmelde dig årsmødet på Alleos og glem ikke at indsende dit opstillingsgrundlag til storkreds.nordsjaelland@alternativet.dk senest den 7. marts, hvis du vil stille op til Hovedbestyrelsen, Politisk Forum eller Dialogrådet. Deadline for at ønske et punkt til behandling på årsmødet er også den 7. marts. Kan du tænke dig at stille op til Folketing eller Regionsråd skal du skrive til Jytte Green på mailadressen jyttegreen@gmail.com

Ud over års- og opstillingsmødet den 29. marts har vi arrangeret et møde i Hillerød om bæredygtig socialpolitik den 11. marts, som du kan læse mere om herunder og på Facebook eller Alleos. Desuden er du inviteret til at tage del i en gruppe med konkret, grøn og demokratisk økonomisk politik på dagsordenen. Læs mere om dette spændende initiativ længst nede på siden.

Velkommen til Kedelhuset i Hillerød den 11. marts kl 18:30, hvor du kan møde to engagerede mennesker, der brænder for den sociale dagsorden: Nick Allentoft, journalist, forfatter (af bogen Velfærdsillusionen bl.a.) og iværksætter bag flere medier med fokus på samfundsforhold - bl.a. DenOffentlige.dk og Torsten Gejl, medlem af Folketinget, Alternativets nye politiske ordfører, der bl.a. også er beskæftigelses-, handicap- og socialordfører.

Til alle med interesse for ny grøn demokratisk økonomi.
Vi arbejder I Alternativet med tre bundlinjer. En af dem er økonomien. Jeg er en af dem, der mener, at uden en reform, læs en venlig revolution, af hele vores økonomiske system, bliver det meget svært at at ændre på klima og biodiversitet og på det sociale område.

Rasmus Nordqvist stod for en konference på Christiansborg d.31/1 med titlen ”Hvor skal pengene komme fra”. Der planlægges flere henover foråret.
Her I Nordsjælland holdt vi et velbesøgt møde med Katarina Juselius d.3/2 om ny demokratisk økonomi, økonomi baseret på virkeligheden og ikke på liberal tænkning…

På det møde gav flere udtryk for, at de gerne ville være med i en gruppe, der diskuterer økonomi og konkret grøn og demokratisk økonomisk politik.
Hvis du er interesseret, kan du skrive en mail til Christa If Jensen på chifje@gmail.com med navn, mailadresse og hvad dit fokus især vil være. Du kan selvfølgelig også ringe og høre nærmere, komme med gode ideer el.lign. på tlf. 41160752. Så vil jeg danne gruppen og sende en Doodle om første mødedato. Hvis det viser sig, at der er flere end 8 interesserede personer, vil jeg foreslå, at vi danner to eller flere grupper.
Bedste hilsner, Christa