Nyhedsbrev fra Alternativet København

Kære medlemmer i Alternativet København.
Godt nytår! Vi håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år, og at mange er jer er ved at være klar til at kæmpe for Alternativet til det kommende folketingsvalg.
Her lidt nyt fra bestyrelsen.

Årsmøde
Som tidligere annonceret afholder vi årsmøde for Alternativet København d. 26/1 på Glentevej 70A. Check in åbner kl 10.15 og selve årsmødet starter kl 11.00. På begivenheden her kan I se den fulde dagsorden med tidspunkter, samt anden relevant info:
https://alleos.alternativet.dk/events/view/2862
Derudover skal vi informere om, at vi ikke har fået nok ansøgninger til bestyrelsesvalget. Det betyder, at man kan stille op på selve dagen. Vi vil derfor gerne opfordre jer alle til at overveje at stille op til bestyrelsen. Har I spørgsmål til bestyrelsesarbejdet, så er i velkomne til at skrive til os på kbh@alternativet.dk eller ringe til Matthew på 22 86 75 97.

Til årsmødet mangler vi nogle frivillige hænder til bl.a. at være stemmetællere og til praktisk hjælp. Kunne du tænke dig at give en hånd, så skriv til os på kbh@alternativet.dk

Til sidst vil vi gerne opfordre til, at I tilmelder jer begivenheden, da det gør det logistiske meget nemmere for os. Tilmelding kan ske på begivenheden, som også er linket til ovenover: https://alleos.alternativet.dk/events/view/2862

Evalueringsrapport
Til årsmødet i 2018 opfordrede årsmødet bestyrelsen til at lave en evaluering af kommunalvalget og processen op til.
Efter et stort og grundigt arbejde er vi nu klar med evalueringen. Evalueringen er vedhæftet denne mail, og i evalueringen kan I udover konklusionerne også læse om processen, metodevalg og baggrunden. Har I nogle spørgsmål til evalueringen er i velkomne til at skrive til os på kbh@alternativet.dk eller at møde op i Åbenrå d. 9/1 kl 16.30-18.00, hvor vi vil være til rådighed for at besvare spørgsmål eller høre jeres tanker.

Kommende begivenheder

Vedhæftet er også vores referat fra vores seneste bestyrelsesmøde

Med de ord ønsker vi jer en god weekend.

Evalueringsrapport.docx (52.7 KB)
Evalueringsrapport-forside.pdf (674.2 KB)
referat_bestyrelsesmøde_16.pdf (96.4 KB)