Nyhedsbrev Februar 2022


Kære medlem i Alternativet i København

Vi håber, du holder varmen her i det kolde vejr. Her kan du læse månedens nyhedsbrev.

Nyt fra Borgerrepræsentationen

Franciska Rosenkilde er som bekendt gået på orlov på ubestemt tid, og Birgitte Holst har i den forbindelse overtaget pladsen i Borgerrepræsentationen. Birgitte sidder i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget, og hun udgør sammen med Christina Olumeko Alternativets to mandater på Rådhuset. Vi er sikre på, at Christina og Birgitte bliver et godt team sammen!

Christina Olumeko, Alternativets medlem i Teknik- og Miljøudvalget, ønsker at involvere medlemmerne i det politiske arbejde på Rådhuset med bl.a. langsigtet byudvikling. Teknik- og Miljøudvalget skal f.eks. snart planlægge det relativt ubebyggede område, Godsbaneterrænnet/Jernbanebyen, som ligger i det gamle DSB-område på grænsen mellem Vesterbro og Sydhavn.

Christina inviterer i den forbindelse alle interesserede medlemmer til et besøg på Godsbaneterrænet på tirsdag d. 22. september kl. 16-17. Besøget foregår sammen med Christinas baggrundsgruppe og bygherre, som giver en rundvisning og fortæller om forvaltningens/bygherres foreløbige tanker. Godsbaneterrænnet er et af de sidste store ubebyggede områder i København, så det er helt afgørende, at vi her skaber et fornuftigt, grønt og blandet byområde. Efter besøget er der baggrundsgruppemøde kl. 17.25-18.50, hvor man også kan deltage med forplejning. Skriv til Christina på chrstina_olumeko@kk.dk., hvis du vil med. Så får du nærmere info. Udvalget behandler udkast til områdets planlægning på udvalgets møde i slutningen af februar.

Årsmøder i både Kommuneforeningen og Storkredsen

Både Kommuneforening København og Storkreds København afholder ordinære årsmøder snart. For Kommuneforeningen er det d. 5. marts kl. 12-15. Du finder mere info på AlleOs eventet her: AlleOs // Alternativet. Storkredsforeningen afholder ordinært årsmøde samt opstillingsmøde til folketingsvalg lørdag d. 2. april kl. 11-14. Du finder AlleOs eventet her: AlleOs // Alternativet

Alternative hilsner,

Bestyrelsen i Kommuneforening København
image

Hov, jeg kom til at skrive september. Det er i februar, dvs. i morgen!