Nyhedsbrev Februar 2020


Kære alle,

Så fik vi valget af politisk leder vel overstået og, som der blev åbnet for med vedtægtsændringerne ved det første ekstraordinære landsmøde 13. januar, blev det en person uden for folketingsgruppen, der nu står med den politiske fane. Et større Vejle kontingent var mødt op i København og herfra lyder en stor tak til Uffe og et lige så stort tillykke til Josephine Fock :slight_smile:
Lokalt prøver vi at få Josephine til Vejle ved først kommende lejlighed for en diskussion af de politiske muligheder.


Mere fra den lokale front så afholder vi
ÅRSMØDE i Vejle den 14. MARTS kl 14.
Officiel indkaldelse kommer senere, men sæt allerede nu X i kalenderen - vi håber at gøre det til en god lille fest.
Ønsker du at stille op til bestyrelsen eller suppleantposter - eller har du bare nogle ting du ønsker at diskutere på årsmødet, så tøv ikke med at skrive til vejle@alternativet.dk

På aktionsfronten har vi i bestyrelsen (ja vi har også bundet den kommende) planer om at komme rundt til alle medlemmer i kommunen med en økologisk gave i løbet af de første tre weekender i maj og benytte lejligheden til at få en snak om forventningerne til jeres/vores lokalforening. Rune, Ove og Bent arbejder på at få det hele klar.

HUSK mandagsmøde den 2. marts i Bygningen Vejle kl 19.00 - vi snakker mere om grundlovsdag, lokalt demokrati, og økologisk gave.
Der er åbent bestyrelsesmøde fra kl 18.30.

Alt det bedste herfra
Lars