Nyhedsbrev Februar 2017 Alternativet Skanderborg

Sneen ligger smukt i landskabet. Et nyt år er i gang, og vi glæder os til at tage fat på de spændende opgaver der venter.
Der er så mange ting at gå i gang med, på det politiske plan, mellem mennesker i lokalsamfundet og på et personligt plan.
Under sneen ligger der løg klar til at bryde gennem den kolde jord og fryde os med deres blomsters sødme. De lover os at foråret kommer, og vi stoler på dette.

Vi har også lagt Alternative løg i jorden, og de spirer på livet løs :slight_smile:

Mira Bloch og Jesper Arbo Frederiksen er vores kandidater til byrådsvalget senere på året. De blev valgt på det nyligt afholdte års- og opstillingsmøde, som foregik d. 17/1-17.

Der vil senere på foråret blive afholdt et supplerende opstillingsmøde, så vi kan få flere på listen. Tænk allerede nu over, om ikke det er noget for dig!

Vi har fået to meget dygtige kandidater, begge med hjerter der banker stort for den venlige revolution, som Alternativet bringer med sig.

Det er og bliver en glæde at følge og støtte jer frem mod valget og derefter i byrådet. For selvfølgelig får vi mindst to repræsentanter valgt ind. Det tror vi på og arbejder for.

Den nye bestyrelse ser sådan ud:
Forperson: Jørn Simonsen
Næstforperson/sekretær: Hanne Stender Damkjær
Kasserer: Karen Rasmussen
Ansvarlig for velkomst til nye medlemmer: Poul Møller
IT nørd: Jesper Arbo Frederiksen
Tovholder for udvalg: Mira Bloch

Her er vi :slight_smile:

Suppleanter: Hanna Lindstrøm og Trine Fredsøe.

Se iøvrigt referat af opstillings- og årsmødet:
Årsmøde m. bestyrelsesvalg og opstilling af kandidater til KV2017.pdf (117.2 KB)

Der er rigtig godt gang i udviklingen af vores lokalpolitik og mærkesager. Udvalgene er i gang og summer af gode ideer og mere konkrete emner. Vi er fuld af energi og tro på at det nytter noget.
Der er så hårdt brug for nye tanker, ideer og handlinger. Vi vil være med til at sætte dette i gang og
vi gør det.

I vil løbende bliver præsenteret for resultaterne fra udvalgene. Husk at alle er mere end velkomne til at melde sig til udvalg eller blot deltage på nogle møder. Alle der ønsker det vil blive hørt og inddraget.

Vi ser frem til mange hyggelige og givende stunder sammen med jer, kærlig hilsen fra alle i bestyrelsen

Fuglen slipper sin gren, og den tror sine vinger. Johannes Møllehave